- Poruka
- 45.730
ovo je malo gej zvučalovidi je pindža he he he
laži me pinokijooooo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ovo je malo gej zvučalovidi je pindža he he he
laži me pinokijooooo
vidi je pindža he he he
laži me pinokijooooo
da u zubi nosiš ceger, aman!
da me ne shvatite pogrešno, zvučalo je tako zbog vicaovo je malo gej zvučalo
gej ili ne, dobar sam komadovo je malo gej zvučalo
jesi, a i avatar ti je seksigej ili ne, dobar sam komad![]()
na avataru je put kojim sere đe idejesi, a i avatar ti je seksi
Pretpostavljam da si ti u duši i dalje deteda li avatari forumašica i forumaša mogu da budu napaljivi?
kako posmatrate i zamišljate nekoga koga ne poznajete uživo i niste nikada videli sliku?
i jel su oni bez avatara automatski manje jebozovni? ili su naprotiv baš zbog te misterioznosti više seksi?
i da li je bilo situacija da vas avatar prevari? kao kretenski avatar, a ono osoba top.. ili kao avatar top, a osoba onako, ništa specijalno
Eto!evo slikao sam i nisam poslao
Meni lici na kafuna avataru je put kojim sere đe ide
a mož' i takouMeni lici na kafu
đe ide sere od kafe, vidite li tu povezanost?Meni lici na kafu
jašta sam, al ne baš tako mlado detePretpostavljam da si ti u duši i dalje dete
Meni avatar nije napaljiv, ali može, sasvim sigurno, da govori dosta o onome koji stoji "iza"?da li avatari forumašica i forumaša mogu da budu napaljivi?
kako posmatrate i zamišljate nekoga koga ne poznajete uživo i niste nikada videli sliku?
i jel su oni bez avatara automatski manje jebozovni? ili su naprotiv baš zbog te misterioznosti više seksi?
i da li je bilo situacija da vas avatar prevari? kao kretenski avatar, a ono osoba top.. ili kao avatar top, a osoba onako, ništa specijalno
pa ds kad tvoj ljudi vide uplase se, misle da si psiho, kad side moj uplase de misle da sam predstor, kad vide od bird misle vid igricaP sta znam. Mislis?
Kako znaš šta drugi misle?pa ds kad tvoj ljudi vide uplase se, misle da si psiho, kad side moj uplase de misle da sam predstor, kad vide od bird misle vid igrica