Corvus
Iskusan
- Poruka
- 6.329
I i mačo zečeva?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li želiš da tvoj avatar oslikava ono što ti misliš da jesi, da li ono što želiš da budeš ili kako želiš da te drugi vide?meni moj simbolise ponos i stav, da sam postavio zeca bas bi delovso maco
ono sto zelim da moj avatar oslikava i kako zelim da me dozivljavaju. Ja sam cipak samo covek nisam zivotinjaDa li želiš da tvoj avatar oslikava ono što ti misliš da jesi, da li ono što želiš da budeš ili kako želiš da te drugi vide?
Pa koji ljudi? Psihoticni?pa ds kad tvoj ljudi vide uplase se, misle da si psiho, kad side moj uplase de misle da sam predstor, kad vide od bird misle vid igrica
hahaha dobarPa koji ljudi? Psihoticni?
Ili si ti stvarno lav koji ume da pise po tastaturi.
Zašto ne?A sigurno necu da stavljam neke crno bele fotke nekih frajera iz casopisa. yebo misa. ili ove fore- al pacino, stalone, alfa mejlovi i sl.
zto sto je dosadnoZašto ne?![]()
koji si ti filozofHteli d priznajmo to i ili ne, ipak govore ponešto o nama?
Ipak, biisto kao i kod pisanja, svaki smisao se gubi u prevodu?
Avatari govore o nasem karakteru. Vidi se po mom da sam ozbiljan, po tvom da si neozbiljanevo vam wljaaaaaa wiju wiju waga waga
Moj ovaj avatar je baš napaljivda li avatari forumašica i forumaša mogu da budu napaljivi?
kako posmatrate i zamišljate nekoga koga ne poznajete uživo i niste nikada videli sliku?
i jel su oni bez avatara automatski manje jebozovni? ili su naprotiv baš zbog te misterioznosti više seksi?
i da li je bilo situacija da vas avatar prevari? kao kretenski avatar, a ono osoba top.. ili kao avatar top, a osoba onako, ništa specijalno
kako ne..evo zamisljam kako stojim ispred go i ti doleces rasirenih noguda li avatari forumašica i forumaša mogu da budu napaljivi?
iju tabe, jel te proleće udarilo u glavu?kako ne..evo zamisljam kako stojim ispred go i ti doleces rasirenih nogu![]()
Najbolje mi ruzni to blanko da ostavimo npr.U virtuelnom svetu virtuelne mastarije.
Kad se predje u realnost, moze svasta da se zatekne.
Neki ljudi prosto nisu sexipilni prirodno.
Ne moze svako da bude. Vecina i nije.
Nije problem ako ne postave velike zahteve.
Ako pak postave visoke kriterijume, bolje im je da ostanu u virtuelnom svetu, avatarima, slovima.
Pa mozda nisi mnogo ruzna a imas dobro dupe...Najbolje mi ruzni to blanko da ostavimo npr.![]()
Jesam ruzna.Pa mozda nisi mnogo ruzna a imas dobro dupe...![]()
The beauty is in the eye of the beholder.Jesam ruzna.