Kćerka Direktora Cirkusa
Legenda
- Poruka
- 66.357
Tačno!ne obazirem se na avatare, ali se na osnovu pisanija neretko može proceniti da li je neko atraktivan uživo ili ne
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tačno!ne obazirem se na avatare, ali se na osnovu pisanija neretko može proceniti da li je neko atraktivan uživo ili ne
Pričam o avataruMita ima lepši
pa kako će posle sa svima njima, jaooNe veruj im ništa, hoće da te oteraju da za njih ostane više![]()
oš ti šibnem ček od penzije u pepedžaba sam se vraćala onda
uf da, moco, to mi radioš ti šibnem ček od penzije u pepe
što bre da zadrži za sebe, ima nas radoznalih ovdePričam o avataru
Zadrži za sebe to kakav je Sensov!
mrzime da slikam veruj mi na rečuf da, moco, to mi radi
Ma nemoj, a mene si tjerao da rovim kantu za smeće i tražim račun za sutlijaš da ti uslikam!mrzime da slikam veruj mi na reč
e moj moco, da sam ja tako lako svima verovala na reč...mrzime da slikam veruj mi na reč
ti bi džabe da dobiješ informaciju, u tom si fazonu?Ma nemoj, a mene si tjerao da rovim kantu za smeće i tražim račun za sutlijaš da ti uslikam!
Ček na sunce!![]()
eeeeee pamet uglavuuuue moj moco, da sam ja tako lako svima verovala na reč...
Ma ne bih, eto slikaj pa ne moraš joj poslatiti bi džabe da dobiješ informaciju, u tom si fazonu?
Neiskusno to moja ti.pa kako će posle sa svima njima, jaoo
umesto da me puste da malo odvadim i da im bude lakše, one me sputavaju
dobar ti je avatar zamišljam neko ljuljanje bez žuljanje ajsssssssjel može neko da kaže koju reč na zadatu temu?

evo slikao sam i nisam poslaoeto slikaj pa ne moraš joj poslati
Evo ja evo jajel može neko da kaže koju reč na zadatu temu?

strašno, ja sam samo htela da im olakšam muke, al sve to nezahvalno danasNeiskusno to moja ti.
brao, moco, lepo zamišljašdobar ti je avatar zamišljam neko ljuljanje bez žuljanje ajsssssss![]()
sve te razumem, mene isto sad najviše loži čokoladaEvo ja evo ja Pogledajte prilog 1699441
Paaaaa, khm, može... posebno ako ima neki slatkiš tipa čokoladu ili muffin u avataru...![]()
Ma strašno. I nedokazano što je najgore.strašno, ja sam samo htela da im olakšam muke, al sve to nezahvalno danas
Uh... uh...sve te razumem, mene isto sad najviše loži čokolada
reklo bi se elegantno si tapacirana, je li?brao, moco, lepo zamišljaš
upotpunila sam se malo, ne žuljam ni malo
što se kaže- tamanreklo bi se elegantno si tapacirana, je li?
da u zubi nosiš ceger, aman!što se kaže- taman