andjelijaa
Elita
- Poruka
- 18.207
mecka je sminka(: zar cak niza klasa nema renoov motor?Ћуран не може колико и w123 и w124.
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mecka je sminka(: zar cak niza klasa nema renoov motor?Ћуран не може колико и w123 и w124.
![]()
to ja zovem 'roditelji prave nesposobnu decu'za mene u ovo vreme nista ne moze da opravda nerad osim lenjosti.
Шминку носе жене...mecka je sminka(:
mozda se na vreme ozene i pobegnu da ih zene nauce (:to ja zovem 'roditelji prave nesposobnu decu'
primer. Mama kuva (pere ves itd), sin ne zna ni kafu da skuva, a kamoli jaja da ispece, majka ce, sto bi on, a majka, samo da joj sin sto duze bude tu. Primera onoliko - naravno nisu sva deca ista.
sori ali mi omladina volimo elektronikuШминку носе жене...
Стара мечка је права ствар. Нове нису такве.

Има и мечка аутоматик и подизаче на дугме...sori ali mi omladina volimo elektroniku![]()
ha ha ha ha ha ma da kako da nemozda se na vreme ozene i pobegnu da ih zene nauce (:
ali nema ekrancicИма и мечка аутоматик и подизаче на дугме...
![]()

ne moze bez blututa a?sori ali mi omladina volimo elektroniku![]()
logicno,kako da odvalim nesto na ytne moze bez blututa a?

Оћеш ти да се возиш или да гледаш серије?ali nema ekrancic![]()
i ova kozna sedista ce da izadju sa tobom letiИма и мечка аутоматик и подизаче на дугме...
![]()

kao i svaka zena,sve odjednom(:Оћеш ти да се возиш или да гледаш серије?
Ово је Е500.i ova kozna sedista ce da izadju sa tobom leti![]()

Ne znam kako vi, ali ja sam dosao u situaciju da mi je crkao radio u kolima, i taman ja pomislim ajd da uzmem nesto u sta moze da se turi SD card i USB stick - ono sa privatnim izborom za slusanje, kad ono, natrcim na fini primerak bluetooth prenosnog zvucnika. I batalim radio u kolima. Ovako bacim boombox na zadnje sediste, pustim muziku sa telefona i RAJ! A kad nisam u autu ponesem zvucnik sa sobom (i mobilni zna da napuni) - ludilo!logicno,kako da odvalim nesto na yt![]()
Наравно. Одма и сад.kao i svaka zena,sve odjednom(:
+ zadnja kamera za parkiranje ...kao i svaka zena,sve odjednom(:
Ta elektronika samo komplikuje situaciju. I poskupljuje i proizvodnju i održvanje.sori ali mi omladina volimo elektroniku![]()
mrzim kozna sedista, osim u ferarijui ova kozna sedista ce da izadju sa tobom leti![]()
То на овим новим пластичним кутијама.+ zadnja kamera za parkiranje ...
jbt ima toliko elektronike u ovim novim autima da ne mozes da ides nigde ako nije sve po PS-u i u fulu 100%Ta elektronika samo komplikuje situaciju. I poskupljuje i proizvodnju i održvanje.
kamere su dzabe, telefoni su razvili kamere, zivo me cudi da jos nije prikacen dron za auto pa da ga vozis kao u video igrici....То на овим новим пластичним кутијама.

neko ti odvalio znak? (nisan)
Да. То је одлична идеја за нови модел фиата из крагујевца: панда на батерије + дрон гратис. Идеш и снимаш ријалити.kamaere su dzabe, telefoni su razvili kamere, zivo me cudi da jos nije prikacen dron za auto pa da ga vozis kao u video igrici....![]()