Automobili za 40+

Stoji, medjutim stoji da na zapadu te izbace na ulicu sa 21 i onda se snadji, a kod nas je normalno da ne mozes da se snadjes do poznih godina :)

Ali isto tako stoji da mi i dalje pokusavamo da zivimo u agrarnim porodicama, u kojima zive svi (i sto je mnogo humanije nego tamo) Ja jesam za to, ali ima tu raznih situacija - ono sto ja zovem, roditelji namerno prave decu nesposobnom.
Нико се не сналази, него се запосли и ради, а од плате може да плати закуп и да једе и да пије и да се обуче. Овде се запослиш и радиш за смешне паре од којих не можеш ништа.

Родитељи не праве децу неспособним, већ деца након средње или факултета не могу одмах да зараде да би самостално живела било као подстанари било на неки други начин.

Нико се не сналази, него се запосли и ради, а од плате може да плати закуп и да једе и да пије и да се обуче. Овде се запослиш и радиш за смешне паре од којих не можеш ништа.

Родитељи не праве децу неспособним, већ деца након средње или факултета не могу одмах да зараде да би самостално живела било као подстанари било на неки други начин.
gde zivis ti?

ne znam, kad sam ja bio mlad radio sam 3 posla, i placao sve. Mada sam svejedno ziveo sa majkom. Vrlo dobro znam kako se u Srbiji prezivljava i onda. Plate ovde nikad nisu bile neke velike.

a to sa nesposobnoscu, to bi morao da ti potanko objasnim.

ti si staromodan previse :mrgreen: a zamisli kako ces da odrzavas glupi matori mercedes.
Глупи матори мерцедес може да иде милион, два, три километара. Паметни аутомобили са "тач скриновима" се претворе у жицу за ограду или лименке пре него што се мерцедес закашље.

moze da ide i touran a jeftiniji je za odrzavanje.
Ћуран не може колико и w123 и w124.

mercedes-badges.webp

Back