Automobili za 40+

upisuju i da menjaju ulje pa ne menjaju,mi smo prevarantski narod i to je tako.
ima i abart 170ks pa ne kosta toliko registracija :mrgreen:
p mozes da kupis i sorento 2.5 koji je star 20 godina i da placas registraciju 700e.
Абарт има мању запремину мотора, па је зато мање.

Соренто није IN, а и не помиње се у чланку. :P

Ja zelim svim tim starim ljudima dobro i lepo vaspitanj decu i unuke koji ce da im pomognu kad zatreba,toliko.

Ma znam ja da si ti dobra osoba, samo mozda nisi svesna raznih socijalnih mehanizama.

Banke love mlade ljude da im se nakace za kicmu za sve ono sto im treba i njima nude kredite za sve.
U Srbiji ocekivani zivotni vek je u proseku 72 godine. Kad ti dodjes u banku sa 65 i trazis kredit na 10 godina banka zna da si veliki rizik i da najverovatnije neces moci da isteras kredit do kraja do 75te (pa cak i da imas stabilnu penziju), pa cak i ako radis posle 65 kad se inace sad ide u penziju. Kod kupovine auta, automobil je kolateral, ali za banku to je daljnji rizik, oni ce da oduzmu auto jer kad je pod kreditom tehnicki je njihov dok ga ne otplatis. Obicno to zavrsi na tome, da banka da nekakvoj aukcijskoj prodaji auto na prodaju, i od toga naplate ostatak kredita, pa ako nesto preostane - vrati se naslednicima (ako ih ima). Sve banke imaju benefitora u slucaju smrti klijenta.

Ma znam ja da si ti dobra osoba, samo mozda nisi svesna raznih socijalnih mehanizama.

Banke love mlade ljude da im se nakace za kicmu za sve ono sto im treba i njima nude kredite za sve.
U Srbiji ocekivani zivotni vek je u proseku 72 godine. Kad ti dodjes u banku sa 65 i trazis kredit na 10 godina banka zna da si veliki rizik i da najverovatnije neces moci da isteras kredit do kraja do 75te (pa cak i da imas stabilnu penziju), pa cak i ako radis posle 65 kad se inace sad ide u penziju. Kod kupovine auta, automobil je kolateral, ali za banku to je daljnji rizik, oni ce da oduzmu auto jer kad je pod kreditom tehnicki je njihov dok ga ne otplatis. Obicno to zavrsi na tome, da banka da nekakvoj aukcijskoj prodaji auto na prodaju, i od toga naplate ostatak kredita, pa ako nesto preostane - vrati se naslednicima (ako ih ima). Sve banke imaju benefitora u slucaju smrti klijenta.
nisam nikada studirala kredite za penzionere ali ti sigurno neces uzeti autokredit na 10 godina.

to je zato sto kod nas roditeljstvo traje do smrti - a detinjstvo i omladina t.j. deca moze i do 65 ;)
То је зато што људи не могу да живе од свог рада. Радиш за плату од које не можеш да живиш и да се осамосталиш. То траје већ деценијама.

То је зато што људи не могу да живе од свог рада. Радиш за плату од које не можеш да живиш и да се осамосталиш. То траје већ деценијама.

Stoji, medjutim stoji da na zapadu te izbace na ulicu sa 21 i onda se snadji, a kod nas je normalno da ne mozes da se snadjes do poznih godina :)

Ali isto tako stoji da mi i dalje pokusavamo da zivimo u agrarnim porodicama, u kojima zive svi (i sto je mnogo humanije nego tamo) Ja jesam za to, ali ima tu raznih situacija - ono sto ja zovem, roditelji namerno prave decu nesposobnom.

Back