AUTOMOBILI U RAZMERI

Danas stiglo: 1957 Ford Thunderbird i 2004 Chevrolet Colorado, oba 1:18.

img0381za6.jpg

Nemam 65-66 Thunderbirda i nikad ga nisam ni video, tako da nisam siguran dali postoji.
Verovatno postoji, ali 1:24 i plasticni koji moras sam da spojis.

Od Shelby imam '66, '67, '68 i '69 Mustanga. Imam u planu kupovinu klasicne Shelby Cobre, Shelby Series 1 i Shelby Cobre koncept, kao i Shelby Daytonu.

ja nemam ni jedan shelby ( ako se ne racuna Burago Cobra 427 koja je u stvari 289 ali sa racingh stripes, razlika izmedju 289 i 427 je velika ali sve kompanije koje prave modele misle da su kupci idioti pa im podvaljuju iste pixle ). Najvise bi hteo da skupim sve Shelby Mustange i Shalby Daytonu ( svih 6 kom sa drugacijom farbom )

cini mi se da je pomenuto nesto o modelima na sklapanje ovde ali stvarno mi se ne da da citam svih 60 strana pa bih postavio par pitanja: koji je adekvatan lepak za sklapanje i gde da ga nadjem. dolaze li modeli ofarbani ili ih ja farbam ako se farbaju kako se to radi mislim cetkom ili kako koju farbu da koristim, da li se farba razredju je ili se koristi onako kako je posto sam negde video tu farbu u prilicno malim kutijicama..... to bi od prilike bilo to za sada a kad uzmem neki model verovatno ce biti jos pitanja

Back