Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Ima na bazaru u poslednjoj hali '69 charger i '6x mustang, ali nisu stock nego su bas nabudzeni (spusteni, niskoprofilne gume...), bilo mi ruzno pa nisam hteo da uzmem. Zato nisam ni zapamtio koji je mustang.
Detalji mi i nisu toliko bitni ako auto izgleda dobro izvana. Recimo, na ovom Mustangu su prednjsta svetla dosta lose uradjena, previse je odignut od zemlje...
Kod nas i nema nekog izbora
Najvazniji su mi tockovi, ako su lose felne, smuci mi se. Ako su gume pretvrde, isto. Kad bih nasao auto kom se vide kocnice (kljesta, ne diskovi) ne bih pitao za cenu. Ne volim kad se brzinomer ne vidi, kad je menjac komadic plastike u boji poda. Pod haubom da i ne pricam sta sve nedostaje, na ovom gtx-u bar lepo pise '440 six barrel'.
u rodicu imaju Majorete 1:24 ali sve novi automobili ( 307, Golf i takve stvari ) i kod njih se vide kljesta i diskovi ali su zajedno sa felnom izliveni iz jednog dela, pa tako deluju skrnavo...
Evo moje cele kolekcije. Konacno je podrum zavrsen pa sam sve modele preneo u podrum i tu cekaju dok ne kupim namestaj za njih.
Sad sledi zabavan deo (kupovina namestaja, kupovina velikog TV-a, kupovina bilijarskog stola ...).
e sad ocekujem da napravis jednu policu sa muscle car i da nastavis da ih skupljas dok ne budes imao svaki muscle od 1949 do 71! To bi bila kolekcija na koju bi najvise mogao da budes ponosan a imala bi preko 150 modela ( ako ne i vise )