AUTOMOBILI U RAZMERI

Ovaj?

dd_1.JPG

HEMI 426:
moze i to a moze i da budu Johnny Lighting, oni imaju odlicnu muscle seriju, cak mozda i bolju od Hot Wheelsa
Inace, skoro sam brojao Hot Wheelse koje imam, preko 60 kom, sve muscle i hot rod! Poslednje sto sam nasao je 57 Eldoradobrougham, Corvette ZL1 i Superbird!!! Obozavam Hot Wheels!!!

Hehe, imam i ja dva Hot Wheels Superbirda, oba Petty Blue; '71 Chevelle SS, '67 i '69 Charger i '70 Cuda convertible... :D

moj Superbird je zute boje sa crnim krovom a imam i 71 GTX, 70 RR i dve Cude, 70 Hemi cabrio i 70 440 coupe. imam i ja Chevelle SS ali 70 i 69 Charger ali nemam 67 Charger ( ma imam oko 70 tak hot wheelsa sve muscle ili custom )

danas sam uzeo tri interesantna modela u tri razlicite razmere..

Ford Mustang GT 2005 1:24 Maisto
65911124450.jpg

moj nije crvene nego svetlo plave metalik boje, model je odlicno uradjen, proporcije i detalji su perfektni

Dodge Magnum 1:43 Maisto
MA15473DMag.JPG

samo sa normalnim tockovima a sledeci koji kupujem je 300C

Dodge Viper SRT 10 1:64 Hot Wheels
2006_012.jpg

ajd pomagajte... uzeo sam revel corvett c5r level 4 (znam da je malo pre ambiciozno ali nema veze) ali nisam nasao na tom mestu i boje koje mi trebaju pa me zanima gde u novom sadu mogu da nadjem te boje.... zanima me i na kojoj su bazi mogu li da koristim neke druge koje nisu za to namenjene.... i da rekao mi je stric da on na avionima umesto aluminijum boje koristi bronzu za cunkove... kako to izgleda

luci:
ajd pomagajte... uzeo sam revel corvett c5r level 4 (znam da je malo pre ambiciozno ali nema veze) ali nisam nasao na tom mestu i boje koje mi trebaju pa me zanima gde u novom sadu mogu da nadjem te boje.... zanima me i na kojoj su bazi mogu li da koristim neke druge koje nisu za to namenjene.... i da rekao mi je stric da on na avionima umesto aluminijum boje koristi bronzu za cunkove... kako to izgleda
Gde si uzeo i koliko si platio?

Back