AUTOMOBILI U RAZMERI

da ja jako volim 67 T birda, nije najlepsi T bird ali je meni najinteresantniji i jako bi voleo da nadjem tog nsadskog ako je legenda tacna... Hvala puno!
Nego, jel ima sanse da nadjes neki 1:24 Olds 442 ( 68-71 ) ili Ford Torino Cobra ( 71 ) ili Stingray ili Mercury Cougar 68 ili tako nesto?

moze i to a moze i da budu Johnny Lighting, oni imaju odlicnu muscle seriju, cak mozda i bolju od Hot Wheelsa
Inace, skoro sam brojao Hot Wheelse koje imam, preko 60 kom, sve muscle i hot rod! Poslednje sto sam nasao je 57 Eldoradobrougham, Corvette ZL1 i Superbird!!! Obozavam Hot Wheels!!!

56_hot_superbird_fe.jpg

pa nemam, sklapao sam par aviona kao klinac i nisu ispali lose a vec duze planiram da pocnem ponovo ali sa automobilima. znam ljude koji se bave modelarstvom, nema frke oko saveta, lepkova, boja,cetkica, alata...... samo mi treba dobar model, malo strpljenja i zivaca. Posto sam biram boju, tu ce da padnu racing stripes i takve stvari.... Treba mi jedan ili najvise dva na sklapanje pa ako mi se svidi onda ce mo da razgovaramo da ti ja posaljem kesh a ti meni modele.

Nego, jel postoji mogucnost da ti iz amerike narucis model ( bilo koji ) preko eBaya i das moju adresu u srbiji, platis ga karticom a ja ti posaljem kesh. Tako model stigne kod mene a ja ti platim?

Ja ne koristim karticu za placanje vec money order koji se salje postom.

Ima nekoliko modela koji se prodaju samo u Evropi i koje bi ja zeleo imati (Fiat Tipo, VW Golf 1, sad je izasao i VW Golf 5 ...) pa bi mogli razmenu da uradimo. Samo mi ranije najavi sta tacno zelis (Garwor, isto vazi i za tebe).

Videcemo, ima do leta jos mnogo. Sanse su dobre da cu ja dolaziti, a ako ja ne budem dolazio doce moj cale gotovo sigurno jer starci hoce da kupe stan u Beogradu.

za Fiat Tipo je malo frka jer ga je pravio Bubrago koji je sad pukao u 1:24 i to pre par godina, od kad si mi rekao da ti treba ja stalno gledam da ga kupim ako ga nadjem pa da te saceka. Verovatno cu ga pre ili kasnije negde i naci. Sto ce tice Golfova, 1 nigde nisam video ( ima ali ne u srbiji ) a 5ca ima burago i to 1:18 i jako je dobra, bas sam je skoro zagledao

od rusa ima jako malo, pre 15tak god su se mogli kupiti bas ruski modeli Volge, Lade i Moskvica u policiskim, ambulance, taxi verzijama, bilo je toga dosta i ja sam to imao ali nisam sacuvao. Svi su bili dobro uradjeni i 1:43. E sad, jedan moj prijatelj koji ima ogromnu kolekciju ima i neke Opele, Fordove i Fiate 1:24 koji su pravljeni u rusiji za rusko trziste i to jos 70tih i automobili su odlicno uradjeni!!! Od novijih ruskih automobila, ja nikad nisam video nista ali verovatno nesto moze da se kupi ali u rusiji...

Ja mislim da imam kod roditelja u kuci jos uvek Chajku i dve lade, obicnu i karavan, od pre 20-tak godina. Ali su u nekoj bezveze razmeri, recimo 1:40. A Moskvica mi je ukrao jedan lik kad sam imao oko 7-8 godina, jos se secam. :D

Back