dramy
Zainteresovan član
- Poruka
- 391
Za sada ovako izgleda kolekcija Audija jos R8 nedostaje!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
odlicni modeli dramy!!konacno stigao q7mora da si puko dobru lovu za njih troje?zagato mi se mnogo svidja!
Gde je pumpa na Banovom brdu?
Ljudi, recite dragička! One škode stigle na banovo brdo na pumpu, ja nabavio 1203, ima ih još. I ne samo škode! Imaju ludački izbor modela!!!!!
dramy sve pohvale za modele.Dali ste primetili nema nam ga odavno nedo.
Secam se kad je taj malisa izasao zajedno sa onim Pezoovim i u nekoj meisiji o kolima su gatestirali. I na kraju kad su se sumirali utisci rekli su da auto i nije bas neki, ali zenama se svidja tako da svaka prica o njemu pada u vodu. . .Ja nisam kolekcionar.
Al' naišla na ovog mališu...
![]()
Kupila ga sa idejom da za koji mesec pazarim malo većeg... u 1:1 npr.![]()
Secam se kad je taj malisa izasao zajedno sa onim Pezoovim i u nekoj meisiji o kolima su gatestirali. I na kraju kad su se sumirali utisci rekli su da auto i nije bas neki, ali zenama se svidja tako da svaka prica o njemu pada u vodu. . .![]()
@ Dramy
Dobra ti je kolekcijaLep izbor
![]()
Ja kontam uzimati od Hot Wheels-a F430 al' u 1:43, deluje mi da je posteno uradjen![]()
Za grad je auto odlican![]()
Video sam nekoliko HptWheels-a sto nisu ELITE i to sam ozbiljno razmisljao da uzmem ali zbog nedostatka plasticne kutije sam digao ruke, a ovi ELITE kontam da su uradjeni jos bolje tako da nema sta da se zaliHvala, svi HotWheels su odradjeni perfektno tako da ne bi trebalo da imas problema sto se toga tice!![]()