AUTOMOBILI U RAZMERI

Evo jednog noviteta od pre nekoliko dana
FIAT PANDA 1:24 CARARAMA
Muke žive dok naučim da ga naštelujem da pravi lepe slike, zato je tu pivo da smiri živce.

I tako polako sam stigao do 660 komada.
Panda je slatkiš, boja - savršena! :super:
Nego, kad podešavaš aparat, pokušaj da isključiš blic. Ili podesi jaču rezoluciju pa se malo udalji kad slikaš. Kad je blic suviše blizu, dešava se da fotke malo "izgore".

Evo ga jos jedan novitet od mene, ali stize u petak pa tad i detaljnije slike!

maybach.jpg

@ Slave
Lepo lepo :) Sada se sve bas lepo vidi :)
@ dramy
Ja sam jedno vreme merkao 62 ali puno je to meni, jos uvek ne znam dotle da brojim :) Jedanput sam se zabrojao malo vise i sledeci put ce morati da priceka, ne ide mio bas to brojanje :) Voleo bi da neko izda postenu verziju Landauleta. Nasao sam na e-bay kutiju za Maybacha u 1:18 i izgleda fenomenalno (da ti voda potece na usta) i onda sam kontao kad budem imao da kompletiram, i kutija i auto :)

Svaka cast slave,ja sam na 625 ali samo u razmeri 1/43 i 1/24:)Ne racunajuci kamione u 1/87.:)

Ipak si jači, ja računam sve što imam u svim razmerama od 1:10 do 1:100. Računam i one modele koje sam sačuvao iz detinjstva u razmeri 1:6x koji u poređenju sa ovim današnjim modelima izgledaju žalosno, ali ih ipak čuvam žao mi da ih prodam a i oni su mi draga uspomena iz detinjstva. Jedino što je vredno kod mene je to da su 99% modela sačuvani kao novi.

Back