AUTOMOBILI U RAZMERI

Ja pogibeh da nađem trabi....

Sta si pogino???

Evo ti sklokopetalo plasticno u 1.43 - 29,95 € ...

38949.jpg

... evo i 1.18 - 27,95 € , a mozes i 1.1 da kupis za 200 € , parkiras ispred zgrade i divis mu se.

30890.jpg

:ok:
To je bas lepo :manikir: i volan :super:

Eto, samo Slave da nauci da kuva i skroz je n@****..... :hahaha:

P.S. Koje crno razumevanje??? Mi svi za ruke da se uhvatimo i zajedno sa Slavekulom na celu da pokucamo na vrata Laze...... (i odande bi nas izbacili, sa sve sutom u dupe):hahaha::rotf:

Ne znam za "Lazu" zanam na šta misliš, ali mogu da vam sredim da vas prime kod mene pošto radim na tom odelenju u našoj bolnici, ali mislim da je ovo lep hobi i da ste svi ok likovi uključujući i moga muža i da ste daleko od "Laze"!!!:rotf::zcepanje::super:
I da znate da od moga muža nema bolji majstor za roštilj i ostala jela, a bogami dobar je pivopija

Poslednja izmena:
:ok:
Ne znam za "Lazu" zanam na šta misliš, ali mogu da vam sredim da vas prime kod mene pošto radim na tom odelenju u našoj bolnici, ali mislim da je ovo lep hobi i da ste svi ok likovi uključujući i moga muža i da ste daleko od "Laze"!!!:rotf::zcepanje::super:
I da znate da od moga muža nema bolji majstor za roštilj i ostala jela, a bogami dobar je pivopija
Jao pivopija,A I ROSTILJDZIJA.Slave ti si moj covek.Moracemo da izmenjamo iskustva sa rostiljima.:lol:

Poslednja izmena:

Back