Opelman
Aktivan član
- Poruka
- 1.535
A za valutu evropske unije?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemam 120l.... Mogao bih da ti dam Range Rover ili Vipera za nju....
Pozdrav svim kolekcionarima, i ako sam žena obožavam makete kamiona i automobila. Sve one kamione koje je objavio moj muž Slave 68 su moje vlasništvo I NEMA TIH PARA ZA KOJE BI IH DALA. VELIKI POZDRAV SVIMA!
Sad sam ga naj..o moja žena se registrovala ovde sinoć. Ne pričam više koji model koliko košta!!!
Pozdrav i dobrodošla! Blago tvom čoveku!Laku noć, gledala sam dosta stranica od ranije sve kolekcije su super i dopadaju mi se.
Nemam 120l.... Mogao bih da ti dam Range Rover ili Vipera za nju....
Nisam imo internet juce ceo dan............... Na forumu Zikina Dinastija..........![]()
![]()
![]()
Sta mislite o Signature i Ricko modelima? A jos vise me zanima dal se neko susretao sa 1:32 Signature modelima,posto sam naleteo na njih po netu i izgledaju mi sasvim pristojno,sa svim otvaranjima i tako to...
Lepo lepo vidim razvija se ova nasa mala zajednica
2 Maja Veliki poz i dobro dosla, stvarno ti moram reci da je tvoj muz neverovatno srecan sto imas razumevanja za njegov hobi
Ne samo što imam razumevanja za njegov hobi i za sve vas nego i sama sam to zavolela pored muža, i ovog proleća ostvariću svoju želju i položiću za kamion.![]()