Gligi
Aktivan član
- Poruka
- 1.027
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne prodavaj! Biraj: Da spasiš frenda sa foruma, ili da strpaš pišanih 10 evra u džep....
Ne prodavaj! Biraj: Da spasiš frenda sa foruma, ili da strpaš pišanih 10 evra u džep....
Ja pogibeh da nađem trabi....
To je bas lepoi volan
![]()
Eto, samo Slave da nauci da kuva i skroz je n@****.....
P.S. Koje crno razumevanje??? Mi svi za ruke da se uhvatimo i zajedno sa Slavekulom na celu da pokucamo na vrata Laze...... (i odande bi nas izbacili, sa sve sutom u dupe)![]()
Ne znam za "Lazu" zanam na šta misliš, ali mogu da vam sredim da vas prime kod mene pošto radim na tom odelenju u našoj bolnici, ali mislim da je ovo lep hobi i da ste svi ok likovi uključujući i moga muža i da ste daleko od "Laze"!!!
I da znate da od moga muža nema bolji majstor za roštilj i ostala jela, a bogami dobar je pivopija
Pozdrav Maji a za Acujagodinca da ode da slika cuvenu zirafu u ZOO vrt u Jagodini![]()
Jao pivopija,A I ROSTILJDZIJA.Slave ti si moj covek.Moracemo da izmenjamo iskustva sa rostiljima.Ne znam za "Lazu" zanam na šta misliš, ali mogu da vam sredim da vas prime kod mene pošto radim na tom odelenju u našoj bolnici, ali mislim da je ovo lep hobi i da ste svi ok likovi uključujući i moga muža i da ste daleko od "Laze"!!!
I da znate da od moga muža nema bolji majstor za roštilj i ostala jela, a bogami dobar je pivopija![]()
Sta si pogino???
Evo ti sklokopetalo plasticno u 1.43 - 29,95 € ...
![]()
... evo i 1.18 - 27,95 € , a mozes i 1.1 da kupis za 200 € , parkiras ispred zgrade i divis mu se.
![]()
@ Gligi je li to 1:43? Sve u svemu lepo izgledaSvidja mi se to za ciradu da se skida, detalj svakako vredan postovanja i onda verovatno ni ostali detalji nemanjkaju.
[/URL][/IMG]![]()
Evo jedan koji još spava