AUTOMOBILI U RAZMERI

E pa evo ona moja dva "promasaja", kome trebaju neka se javi
Veliki pozzzz

Prilozi

• PB150009.jpg
    PB150009.jpg
    29,2 KB · Pregleda: 15
  • PB150011.jpg
    PB150011.jpg
    28,4 KB · Pregleda: 18
  • PB150018.jpg
    PB150018.jpg
    27,3 KB · Pregleda: 17
  • PB150020.jpg
    PB150020.jpg
    26,3 KB · Pregleda: 17
:ok:
Jao pivopija,A I ROSTILJDZIJA.Slave ti si moj covek.Moracemo da izmenjamo iskustva sa rostiljima.:lol:

Pa Jagodina je 106 km od nas, samo se javi dan ranije i dođi kod nas a ja ti za dobar roštilj garantujem a i ako ne pijem pivo neki dan sam popila jednu čašu zaječarskog i oduševila sam se kako ga opet dobro prave. I da znaš kafu, šolje tacne i takve gluposti ne primam ali ako naleti neki dobar model...to..može.:bye:

Sta je ovo, zasto ima toliko dugmica i instrumenata?

To je Vector (Vector Aeromotive Corporation) W8. Supersportski automobil predstavljen 1989 god (mada je prototip predstavljen i ranije) i proizvodio se do 1993 godine. Napravljeno je svega 22 komada (prvi kupac je bio Andre Agassi). Koristi avionske materijale i komponente. Display na tabli ima nekoliko funkcija : digitalni merac goriva, ulja i ostalih tecnosti, pritisak u gumama, i sl., ono sto je danas manje-vise standard.
Inace, firmu Vector kupila je indonezanska kompanija Megatech, koja je kupila i fabriku Lamborghini, koju je 1998 godine prodala VW-u.
Sto se tice pitanja zasto ima toliko dugmica, veruj mi, nemam pojma. Znam da ima brdo funkcija na tom display-u i da dosta dugmica ima nesto sa tim display-om.

Back