AlehandarM
Zainteresovan član
- Poruka
- 337
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gligi, nije frka, imam ja vremena da ga sacekam, ako si ti u nekim obavezama........![]()
Jao pivopija,A I ROSTILJDZIJA.Slave ti si moj covek.Moracemo da izmenjamo iskustva sa rostiljima.![]()
Pa Jagodina je 106 km od nas, samo se javi dan ranije i dođi kod nas a ja ti za dobar roštilj garantujem a i ako ne pijem pivo neki dan sam popila jednu čašu zaječarskog i oduševila sam se kako ga opet dobro prave. I da znaš kafu, šolje tacne i takve gluposti ne primam ali ako naleti neki dobar model...to..može.![]()
PERVERTIDO!!!
![]()
![]()
![]()
Sta je ovo, zasto ima toliko dugmica i instrumenata?
[/URL][/IMG]![]()
Evo slika Vectora slike su od mog druga koji skuplja 1/24, ali ovaj ima u 1/18 nadam se da se ne ljuti sto sam postavio njegove slike!
Vector w8 Ricko 1/18
![]()
Za kolegu b12cky
Ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh...nemoj mi to raditi, imam slabo srce!!!!Kak' je krasan!!!
Verovatno Zekiboki![]()
Blago Peri, toliko modela mu proslo kroz ruke, ako odluci da ih skuplja.... Znace tacno koji model treba da kupi i kakve su rzlike u izradi kod odredjenih proizvodjaca![]()
Blago Peri, toliko modela mu proslo kroz ruke, ako odluci da ih skuplja.... Znace tacno koji model treba da kupi i kakve su rzlike u izradi kod odredjenih proizvodjaca![]()
PERVERTIDO!!!
![]()
![]()
![]()