bokiboki
Zainteresovan član
- Poruka
- 153
Man je 1/72, a panduri su 1/43, kiper 1/6x. . . cena za sve 700din. Pozz
a samo man i kiper? ta dva me interesuju
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Man je 1/72, a panduri su 1/43, kiper 1/6x. . . cena za sve 700din. Pozz
Evo i ja nudim za razmenu skodu oktaviju,golf 5 u razmeri 1/24 od welly-ja za modele u razmeri 1/43.Sto se mene tice dacu i jedn model 1/24 za jedan 1/43.Sutra cu pustiti slike.Modeli su bez kutija.![]()
Evo i ja nudim za razmenu skodu oktaviju,golf 5 u razmeri 1/24 od welly-ja za modele u razmeri 1/43.Sto se mene tice dacu i jedn model 1/24 za jedan 1/43.Sutra cu pustiti slike.Modeli su bez kutija.![]()
Pozdrav !
Malopre sam otkrio ovaj PF...za neke slike nisam hteo da verujem da su samo modeli
Mozda cu ponoviti necije pitanje po stoti put...ali, moze li se naci odredjeni model po narudzbi ? Znaci vozio sam "Peglicu", Fiat 128 sport-kupe, Omegu, pa bih hteo te modele, recimo.
Hvala
Svi modeli postoje u razmeri 1/43.Vidi na berzi u Beogradu mozda neko moze da ti poruci model po zelji
A kad ima berza u BG-u...?
Prati forum, sve u svoje vreme...........
evo skode igolfa.dramy braticu imam taj model i to dva komada.
evo skode igolfa.dramy braticu imam taj model i to dva komada.
Evo i drugi ovogodišnji novitet.
RENAULT FREGATE iz 1959-e od SOLIDO-a
Model kojeg moram imati jer je Renault jedan od meni najdražih proizvođaća (U krajnjem slučaju svi moji i vozaju Renaulte u ovom trenutku). Model je odlično pogođen,sa dosta detalja ali ima ogromnu manu što mu se ne otvaju i zadnje vrata te gepek. Da su u Solidu to napravili ,vjerovatno bi imali najbolji svoj model. Ali....................Cijena je naravno prilagođena kvaliteti pa sam u osnovi zadovoljan. Poslije slikanja sam primjetio da staklo na vozačkim vratiima ne leži najbolje ali je to popravljeno bez nekih velikih problema i zahvata.Inaće,ovo je 33. model Renaulta u mojoj kolekciji tako da ,po mojoj matematici,nedostaje još desetak pa da bih imao sve modele izdate u 1:18. U to nisu uključeni modeli F1.
Jel skupljas i burago 1/43...?![]()
Pa sa buragom sam poceo pre kao klinac i 1/43 imam sve.Sada jurim neke modele u 1/24 iz 70-i neke i 80-tih pa da kompletiram.Skoro mi je stigao golf 1 1/24 i necete verovati ali platio sam ga 15 evra,a sada mi stize metro gt i njega sam nasao za 10 evra.Znam recicete ludak daje za burago 1/24 tolike pare i jos stari modeli 20-i kusur godina,ali to mi cini zadovoljstvo.![]()
Uopste nisi ludjak, po tim cenama bi tesko u inostranstvu mogao kupiti takve modele. Nedavno sam gledao na ebayu 1:24 Mercedes 450 SLC od Bburaga koji je prodan za neki 70 Eur.