AUTOMOBILI U RAZMERI

Da ste mi u Novoj godini svi zdravi, dobro raspoloženi i da se i nadalje ovako lepo družimo. Pune vitrine svih željenih modela se podrazumevaju! :ztorba::ztorba::ztorba::snesko5:

2db6i6p.jpg

Ovog poslednjeg dana godine 2009 malo sam se setao u potrazi za nekim ducanom da dopunim kolekciju i nasao sam jedan mnogo fin ducancic. Nazalost kao i svi do sad bio je u principu za svakog ponesto a za mene nista :( Ali nema veze, nasao par predivnih BMW-ova te vam uz njih (ili neki model po vasem izboru sa slike) zelim srecnu NG i da vam lov na modele bude uspesan i da vam se polici sve vise pune :) Aj zivi bili!

SVIM KOLEGAMA SVE NAJLEPŠE U NOVOJ 2010 GODINI, MNOGO ZDRAVLJA, SREĆE LJUBAVI I MODELA, I DOBRE KOMUNIKACIOJE I DRUŽENJA ŽELI BOKIBOKI SA SVOJOM VERENICOM...

POZDRAV I LEP PROVOD VEČERAS I U OSTALIM DANIMA PRAZNIKA.....

z:dd:z:dd:z:dd:z:dd:z:dd:z:dd:z:dd:

:zjelka3::zjelka3::zjelka3::zjelka3::zjelka3::zjelka3::zjelka2::zjelka2::zjelka2::zjelka2::zjelka2:

SRECNA NOVA GODINA SVIM KOLEGAMA.Zelim vam prvo puno zdravlja aonda srece,para i naravno modela.:zjelka2::zjelka3::ztorba:Ja sam tokom godine bio dobar i meni je juce deda mraz doneo nesto.Nisam mogao da verujem kada je stiglo.Doduse deda mraz je bio u obliku mog prijatelja inace ovdasnjeg kriminalistickog inspektora.z:lol::zskace::zskace::zskace:

Prilozi

• P1010008.jpg
    P1010008.jpg
    43 KB · Pregleda: 12
  • P1010009.jpg
    P1010009.jpg
    34,6 KB · Pregleda: 11
  • P1010010.jpg
    P1010010.jpg
    45 KB · Pregleda: 11
  • P1010011.jpg
    P1010011.jpg
    47,2 KB · Pregleda: 12
  • P1010012.jpg
    P1010012.jpg
    40,1 KB · Pregleda: 10
Vjerovatno je kod mene ( u BiH-u) ipak malo veća kriza.
Ja inaće nisam dobro tempirao.Dosta modela mi je stiglo par dana prije N.G. a još par modela koje sam očekivao,vjerovatno je zapelo malo u pošti.Tako da sam za N.G. ostao bez ijednog. Ali se ne žalim,nadoknaditi ću ja to tokom januara.

Back