Espanol
Poznat
- Poruka
- 8.305
Ovo je mojoj dragoj omiljenu Alfu 8C doneo deda mraz (u vidu ja). Svejedno, ostaje u kući! 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako ti otkrijem, moram da te ubijem!Deda mraze gde si našao 8c???
SRECNA NOVA GODINA SVIM KOLEGAMA.Zelim vam prvo puno zdravlja aonda srece,para i naravno modela.Ja sam tokom godine bio dobar i meni je juce deda mraz doneo nesto.Nisam mogao da verujem kada je stiglo.Doduse deda mraz je bio u obliku mog prijatelja inace ovdasnjeg kriminalistickog inspektora.
![]()
Zanimljivo. . . dosta ovih modela je bilo i na prethodnim berzama![]()
Ako ti otkrijem, moram da te ubijem!
U Bečkereku!![]()
Tražim je već godinu dana po Novom Sadu i ćorak
Ima samo burago 1:32 ali baš loš model.
Čestitamo............................Odakle mu,neka zaplijena.
Nisam brate pitao,ali obecao sam da cu vam pustiti njegove slike kolekcije u razmeri 1/24.Ion je nas kolega.![]()
Jel a sto niko ne stavlja slike sa berze.Da mozemo i mi sa strane da vidimo sta se nudi
Jel se sutra održava berza u Novom Sadu? Pasaž u Jevrejskoj 13?
7.999.00-
To mu dođe oko 85.- eura, zar ne ?
Ovako kad kažeš izađe puno ali ga ne možeš nabaviti ni na e-bayu povoljnije uz veći broj rizika (oštečenje,carina,PDV..........).
Da li se zna razlog odlaganja berze u NS
Zanimljivo. . . dosta ovih modela je bilo i na prethodnim berzama![]()
Veruj mi ovi modeli nisu sa berze.![]()
Znam ja da nisu ti tvoji konkretno, ali jesu takvisamo kazem da se neke opasne kombinacije rade. . . a mi nismo u toku
tipa ko sa onim slinim abrex-ima. . .
Jedno pitanje za kolekcionare, tj. poznavaoce CararameDa li konkretno u NS ima da se nadje Scania (siva) sa prikolicom od Carame i koja joj je cena ako ima. Juce sam nasao jednu takvu i ono kosta poprilicno, oko 800 din po nekoj gruboj proceni (oko 2400 forinti), mozda i malo vise, a ja se secam da sam svojevremeno u NS-u uzimao iste Cararame za 300-350 din pa zato. Jer ako u NS mogu da se nadju za manje pare onda bi nabavio tamo, a ako ne mogu. . . Onda bi sada uzeo ovu sto sam nasao. . .