AUTOMOBILI U RAZMERI

Cao momci.Prvo dobrodoslica novom kolegi dramy.Dok mi nestignu novi modeli evo par slika moje police koja je prenatrpana.Nadam se uskoro novoj polici.z:lol:

Prilozi

• P1010130.jpg
    P1010130.jpg
    62,1 KB · Pregleda: 38
  • P1010131.jpg
    P1010131.jpg
    66,3 KB · Pregleda: 36
  • P1010132.jpg
    P1010132.jpg
    67,8 KB · Pregleda: 33
  • P1010133.jpg
    P1010133.jpg
    68,6 KB · Pregleda: 31
Danas proleteo kroz jednu veliku prodavnicu igračaka na Novom Beogradu, pa da podnesem izveštaj ekipi. Veliki izbor 18- tica, a posebno me oborio stari Pežo 403 kabrio iz 1957. Uslikao par modela telefonom u trku, pa ne zamerite. Imaju i celu seriju reli džipova sa Pariz- Dakar + više autobusa...

Evo i mene posle malo duze vremena :) Pozdrav novim clanovima i dobro dosli :) Kod mene nista novo vec duze vreme, sada sam tu blizu pa sam razgledao modele i nalazio sam sve i svasta primamljivo pa zamalo da krenem da sakupljam i autice :) Ali sam ipak odustao i drzacu se mojih kamiona u 1:87 :) I ovi dana mozda i padne jedan novitet, Herpin MAN sto je bio kao special edition za Bozic 2000. Nasao sam ga i cena mu je bruka niska pa se sada razmisljam da li da ga pokupim ili ne. . .

Danas proleteo kroz jednu veliku prodavnicu igračaka na Novom Beogradu, pa da podnesem izveštaj ekipi. Veliki izbor 18- tica, a posebno me oborio stari Pežo 403 kabrio iz 1957. Uslikao par modela telefonom u trku, pa ne zamerite. Imaju i celu seriju reli džipova sa Pariz- Dakar + više autobusa...

Kolega, da li mozda imaju Welly Lamborghini Miuru 1:18?

Da uhvatim neki red. Prodavnica je kod poslednje stanice busa 16, kod okretnice. Iza Maxi samoposluge je prodavnica u samom čelu zgrade. Nisam imao vremena da pažljivo razgledam sve modele, ali se prilično šareni i ima za svačiju dušu.

380378438.jpg

Busovi su u 1:87. Za modelare i kamiondžije ima modela kamiona Italeri u 1:24. Dosta boja, lepkova i raznih alata.

Da uhvatim neki red. Prodavnica je kod poslednje stanice busa 16, kod okretnice. Iza Maxi samoposluge je prodavnica u samom čelu zgrade. Nisam imao vremena da pažljivo razgledam sve modele, ali se prilično šareni i ima za svačiju dušu.

380378438.jpg

Busovi su u 1:87. Za modelare i kamiondžije ima modela kamiona Italeri u 1:24. Dosta boja, lepkova i raznih alata.

Ima li nesto u 1:24 od automobila?

Imam ja nekih stotinak komada koje bih jeftino prodao ili eventualno menjao za 1:43 ili 1:24..
Ako te interesuje mogu postaviti slike ovih dana

Ako ti nije problem posalji mi slike na majl..zato sto se slabo snalazim na ovoj krstarici..!a po kojoj ceni bi ih prodao..? moj emajl je : jekaguard@live.com...Imam par duplikata 1:43,ako te interesuju mogu ti slike poslati na mail!!!

Novim članovima dobrodošlica i sa moje strane.

Kako je danas zadnji dan ove ,2009-te , koristim priliku da svim članovima ovog foruma zaželim sve najbolje u novoj 2010-oj, puno zdravlja te da se ispuni većina želja koju sami zažele (sve ne može jer bi bilo previše a onda ni za mene ne bi ostalo ništa).
:ztorba:

Back