Opelman
Aktivan član
- Poruka
- 1.535
Da li neko se neko mozda bavi sakupljanjem malih razmera npr 1:5x,1:6x...?i kakwih modela imate...za menjanje..???
Imam neke BMW, Range Rover, superaute kao Lambo i ferari...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li neko se neko mozda bavi sakupljanjem malih razmera npr 1:5x,1:6x...?i kakwih modela imate...za menjanje..???
Cao momci.Prvo dobrodoslica novom kolegi dramy.Dok mi nestignu novi modeli evo par slika moje police koja je prenatrpana.Nadam se uskoro novoj polici.![]()
Evo jos par slika jer je visoka koliko i soba pa moram iz vise puta.![]()
Cao momci.Prvo dobrodoslica novom kolegi dramy.Dok mi nestignu novi modeli evo par slika moje police koja je prenatrpana.Nadam se uskoro novoj polici.![]()
Danas proleteo kroz jednu veliku prodavnicu igračaka na Novom Beogradu, pa da podnesem izveštaj ekipi. Veliki izbor 18- tica, a posebno me oborio stari Pežo 403 kabrio iz 1957. Uslikao par modela telefonom u trku, pa ne zamerite. Imaju i celu seriju reli džipova sa Pariz- Dakar + više autobusa...
Da uhvatim neki red. Prodavnica je kod poslednje stanice busa 16, kod okretnice. Iza Maxi samoposluge je prodavnica u samom čelu zgrade. Nisam imao vremena da pažljivo razgledam sve modele, ali se prilično šareni i ima za svačiju dušu.
![]()
Busovi su u 1:87. Za modelare i kamiondžije ima modela kamiona Italeri u 1:24. Dosta boja, lepkova i raznih alata.
Evo jos par slika jer je visoka koliko i soba pa moram iz vise puta.![]()
Ima li nesto u 1:24 od automobila?
Ima i automobila u 1:24!
Nisi ti naporan, nego ja zaista nisam imao vremena da se pažljivije posvetim svemu. A da ti ne pričam o haosu od dece i roditelja pred Novu godinu. K'o da se deli džabe...Malo sam naporanda busevi nisu MB Travego??
Nisi ti naporan, nego ja zaista nisam imao vremena da se pažljivije posvetim svemu. A da ti ne pričam o haosu od dece i roditelja pred Novu godinu. K'o da se deli džabe...
Imam ja nekih stotinak komada koje bih jeftino prodao ili eventualno menjao za 1:43 ili 1:24..
Ako te interesuje mogu postaviti slike ovih dana
Svaka cast kolega. Nego, da li je ono na podu Kyosho Mercedes E klase karavan? Vijam taj model, ali nije vise u prodaji, pa ne mogu da ga kupim.