Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koji su proizvodjaci najbolji za kamione?
Imas u decijoj radnji AKSA ako to ima u NS , inace u bg ima ta prodavnica i to ima policajski..
Pitao sam coveka jednog kaze da je bilo tu.Bio sam u radnji nemaju policijskog
Pitao sam coveka jednog kaze da je bilo tu.
Ok..Ja sam ga video kod njih u BG ali sam imao love kupio sam neke HI-FI uredjaje
Aco uzmi mi za onu lovu sto je kod tebe iz CARS 2 mc finn missile![]()
@ACO NA KOMAD MOZE CENA JE 500 DINARA.
Video samidi na PP poslao sam ti poruku.
Kod mene samo sevaloLjudi kod mene ujagodini grmi,seva i puca na sve strane.
Ljudi kod mene u jagodini grmi,seva i puca na sve strane.
HAHA nama bih prijalo malo hladnije vreme..Kod mene vec danima kisa lije, da skocis u vodu vise ces biti suv nego napolje. . . Danas sam 2 puta skroz prokisao, samo mi gace ostale suve
Da ne bude spam. . . Stigli su neki noviteti pa ce ovih dana biti i slikanje, a i poredjenje Dixi-a i 3/15. Moram reci da je AA uradio dosta dobar posao i da sam poprilicno zadovoljan sa ucinjenim.
Kod mene vec danima kisa lije, da skocis u vodu vise ces biti suv nego napolje. . . Danas sam 2 puta skroz prokisao, samo mi gace ostale suve
Da ne bude spam. . . Stigli su neki noviteti pa ce ovih dana biti i slikanje, a i poredjenje Dixi-a i 3/15. Moram reci da je AA uradio dosta dobar posao i da sam poprilicno zadovoljan sa ucinjenim.
HAHA bilo bi lepo ja bi kisnuo 100 puta ako trebaAko iskisnem dva puta,hoceli meni stici dva noviteta i dixi.![]()
Goshmar imas ovde Skodin kombi. http://www.limundo.com/kupovina/Kolekcionarstvo/Igracke/Automobili/SKODA-1203-ABREX-1-43/5607676. Ja od njega uzimam skode.
Ako iskisnem dva puta,hoceli meni stici dva noviteta i dixi.![]()
Nista breHvala puno Shomy![]()