AUTOMOBILI U RAZMERI

@ NEDO
Prelazis li to sada na Renoe? Ako se nevaram ovo ti je treci uzastopni reno u kolkciji (i u pitanju je isti prozvodjac, OTTO) :)

Renault modeli su jedni koje najviše volim te uz BMW su mi prioritet.
A OTTO je sada izbor jer proizvode modele koje nitko drugi nema u programu,sada su dosta dosstupni a kako su limitirane edicije poslije će biti samo skuplje (već jesu).

Ovo nisam stavio ovde:)

IMG_0003-1.jpg

IMG_0007-1.jpg

IMG_0008-1.jpg

IMG_0015-1.jpg

IMG_0013-1.jpg

IMG_0017-1.jpg

a da koji su proivodjaci i koliko si eur platio
ma mislim da su za 1 :43 odlicno uradeni
sjecam se bburaga 1 :43 dosta su manje detalja imali

BMW-i su odlicni, oni su Auto Art, bili su oko 30ak eura po komadu, a ja sam ih platio na snizenju po 13e:D

Ovi ostali su Cararama, Abrex i Solido. . . oni su oko 500 din po komadu i njih mozes da nadjes na pumpama, marketim itd;)

Moji noviteti :)
147934.jpg

I prvi autoart kod mene :)
product.GetProductImage.do

I sto je nasmesnije, postarina za ovaj kosta vise no sam auto. Uspeo sam ga kupiti za cellih 4.99$ :D Na auto sam sasvim slucajno nabasao i posto sam hteo da ga ubacim u kolekciju onda zasto propustiti priliku. Doduse zeleo sam ga u plavoj boji, ali kad je crni vec toliko jeftin i jos od autoarta, onda nekontam nijedan razlog zasto da propustim priliku :)

super su slave,pogotovu zuti autobus i sivi mercedes
koji broj doseže kolekcija?
i možel nekolko slika cijele kolekcije
mrsko mi trazim po temi,duga je

Prvi dan kada budem slobodan izvadiću modele iz regala i slikati ih polako, pošto još ne stižem da napravim vitrinu. Inače u postovima od zimus sam postavio skoro celu kolekciju ali mi slike nisu bile baš najbolje.
Sad su mi modeli svuda po kući po regalima i u kutijama, a stigao sam do 660 komada.

Poslednja izmena:

Back