AUTOMOBILI U RAZMERI

Ovako.

Da bi nesto moglo lepo da funkcionise potrebno je da bude uredjeno.
Zato i postoje pravila da se price vode na jednom mestu, da se oglasi daju na drugom mestu.
Supermoderatori su koretkno postupili prema pravilniku, videli su da oglasi nisu na mestu na kome trebaju da budu i reagovali su.
Nisu bili upoznati sa cinjenicom da vi vec godinama uz blagoslov moderatora automobilizma ovde imate svojevrsnu berzu maketa.
Licno smatram da ste mozda i sami osteceni sto temu drzite ovde jer mnogima koji bi kupili ili prodali makete ne pada na pamet da pogledaju forum automobilizam kad postoji forum namenjen oglasima :)

medjutim, dobre stvari ne treba menjati, ako ovo funkcionise vec godinama nije na nama da narusavamo neku pozitivnu energiju koju su korisnici sami izmedju sebe kreirali u okviru svog omiljenog mesta okupljanja. To znaci da cete moci ponovo da kacite oglase na ovoj temi.

3053_1130242450393_1057170285_30404750_2069374_n.jpg

to je 1:24 scala by cararama..da stvarno je dobar model..cak je i a4 lepo odradjen,imaju ta sva otvaranja,sto je stvarno lepo...pozz

Ja imam a4 1:18, 1:87 i 1:1 u cabrio verziji i 1:43 limuzina. Sve to kupujem van Crne Gore jer se odje narod time ne bavi, kad kad na benzinskoj pumpi naleti ponesto interesantno inace bruka... :(

Tog audija moram da nadjem, kupujem ga cim me prvom prilikom noge dovedu u Srbiju.

P.S. Davaj taj a4 da vidim.

Back