Taj Barakas je bio u dve verzije kamioncic i kombi,a bio je i Citroen kamioncic
Jao, sada si me podsetio. Taj Citroen kombi je bio onaj cetvrtasti iz osamdesetih, ako se ne varam?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Taj Barakas je bio u dve verzije kamioncic i kombi,a bio je i Citroen kamioncic
Jeste, to je taj. Svaka cast!
Jao, sada si me podsetio. Taj Citroen kombi je bio onaj cetvrtasti iz osamdesetih, ako se ne varam?
cararama 1:72 ovo me Slave nagovorio da postavimOdlicni su modeli,samo nemoj stavljati sliku Dodge Interpid i Mercedes 600 sl boli me glava cim ih vidim a fale mi u kolekciji![]()
Da to je taj a bio je i svetlo plavi,imao sam oba ali su unisteni davno.Jedan je kupljen ovde a drugi u Splitu .
Da li se neko seca Renaulta rodeo?
cararama 1:72 ovo me Slave nagovorio da postavim
![]()
![]()
![]()
Gde to iskopa? Imao sam jedan takav u nekoj prljavo beloj boji, neka safari varijanta.
Ne pratim bas 1:72 i 1:43 modela, ali sam kod kolege Baneta iz NS-a video jedan meni, veoma simpatican model. Radi se o BMW Isetti-i kojoj se otvaraju vrata. Mnogo je dobar. Mislim da je Cararama, ali ne znam razmeru.
Radi se o 1/43 Cararami sa otvaranjem vrata![]()
Bas je dobar. Ima i brdo nekih Defendera vojnih, sa otvaranjima. To su valjda prve serije Cararama.
ja imam 2 komOdlicne su to igracke. Ja sam imao Barakas kamionet i Simcu. Mnogo izdrzljivo.
Da li su ga radili sa ili bez ekrana i vidim da je bez, a kontao sam da ce biti sa. . .A ko je Zoki? Skoro sam ovde pa još uvek ne znam sve članove i kolekcionare. Jel to večeras bilo? Moj muž bio 6. 12. 2009. na tv pink u emisiji jutro sa Nešom Ristićem. I tada su snimili skoro celu kolekciju, jedino što je bilo u 7i30 ujutru pa malo ljudi gledalo.Jel gledao neko BG hroniku?? Bio Zoki predstavio svoj hobi i svoju kolekciju, nego ne mogu da nadjem link nigde. . .
A ko je Zoki? Skoro sam ovde pa još uvek ne znam sve članove i kolekcionare. Jel to večeras bilo? Moj muž bio 6. 12. 2009. na tv pink u emisiji jutro sa Nešom Ristićem. I tada su snimili skoro celu kolekciju, jedino što je bilo u 7i30 ujutru pa malo ljudi gledalo.
Jel gledao neko BG hroniku?? Bio Zoki predstavio svoj hobi i svoju kolekciju, nego ne mogu da nadjem link nigde. . .
Čuo sam ranije, još dok nisam ni znao da postoji ova tema na forumu da neki tip iz Beograda ima 10 000 modela automobila, kamiona i vozića. Da nije reč o tom čoveku? Jer do skoro nisam znao ni za tu berzu u Bg u Đušinoj uluci, ali još nisam bio na njoj. Jedino što znam jednog čiču iz Niša koji nedeljom izlazi na auto pijaci sa modelima a i sam ih sakuplja. Mada on prodaje starije modele koje sam sređuje i farba i to veoma dobro, a ima i novih.Jedan kolekcionar koji skuplja samo 1/43, ima dosta modela. . . od najstarijih, pa do ovih najnovijih, da ne preteram. . . cifra je velika. Nije sa foruma, znamo ga sa berze u Bg-u, a emisija je bila pre jedno sat, sat i po.
Evo i kažnjenog Espanola. HRISTOS VASKRESE svim dragim drugarima ovde. Zamislite kad nekom ko je ovu temu otvorio ovde pre puno godina zabrane pojavljivanje samo zato što je ustao u zaštitu kolega od strane nekog ko je juče postavljen i temu apsolutno ne razume. Javljam vam se sa predlogom gde se selimo, da se i dalje mirno družimo, razmenjujemo modele i iskustva. Ako me ponovo ukinu načiću načina da se čujemo. Pozdrav svima!I vama svima takođe sve najbolje za praznike.
Znali neko koliko su kažnjeni ,espanjol i opelman.
Evo i kažnjenog Espanola. HRISTOS VASKRESE svim dragim drugarima ovde. Zamislite kad nekom ko je ovu temu otvorio ovde pre puno godina zabrane pojavljivanje samo zato što je ustao u zaštitu kolega od strane nekog ko je juče postavljen i temu apsolutno ne razume. Javljam vam se sa predlogom gde se selimo, da se i dalje mirno družimo, razmenjujemo modele i iskustva. Ako me ponovo ukinu načiću načina da se čujemo. Pozdrav svima!