AlehandarM
Zainteresovan član
- Poruka
- 337
Dosao sam do jednog modela koji se meni jako svidjao
Ako se nekome svidja vise nego meni neka se javi na PP

Ako se nekome svidja vise nego meni neka se javi na PP

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A gde se nalazi magazina radnja? Na sajmu ni ona ženska rekla da im je maloprodaja negde na Košutnjaku. Ako možeš preciznije malo objasni gde je prodavnica, kojim busom se najlakše stiže koje su cene?
EVO NEŠTO NAJNOVIJE ŠTO SAM PRONAŠAO NA NETU
MERCEDES ZETROS 1:43 SCHUCO
![]()
![]()
![]()
![]()
jes ga video na sajmu?
izgleda dobra masina![]()
JEL VIDEO NEKO OVO KOD NAS??? PEGLICA WELLY, NE PIŠE KOJA RAZMERA.
![]()
Znam da im je tamo veleprodaja. A jel mogu da se kupe modeli i u maloprodaji?Isao sam u njihovu veleprodaju, Batajnicki drum 301. Sa zelenog venca autobus 706, staje bas kod njihove veleprodaje. Imaju i one diorame fiata 500.
Znam da im je tamo veleprodaja. A jel mogu da se kupe modeli i u maloprodaji?
Meni ovo više ličilo na onaj IXO model 1:43. Izgleda da je 1:32 a stavljen je u kutiju od 1:43. Nekako mnogo mesta zauzima u kutiji a znamo da je peglica mala.Bila je jedna u NS razmera je 1/32![]()
Meni ovo više ličilo na onaj IXO model 1:43. Izgleda da je 1:32 a stavljen je u kutiju od 1:43. Nekako mnogo mesta zauzima u kutiji a znamo da je peglica mala.
Mi imamo nekoliko modela welly i ne možemo da im odredimo razmeru. Na nekima piše 1:34, 1:39. Svi su veći od 1:43 a manji od 1:32.Tacnije razmera je 1/29![]()
A imam i ovako nesto. Anker plastov 1:20 Fiat 127, plasticni sa frikcionim mehanizmom i otvaranjem gepeka.
![]()
Kad sam bio klinac imao sam sve nihove modele![]()
Evo još malo sličica iz naše kolekcije
saab i lexus 1:72 cararama
![]()
toyota corola & peugeot wrc 1:57 majorette
![]()
Odlicne su to igracke. Ja sam imao Barakas kamionet i Simcu. Mnogo izdrzljivo.
Od 1:72 sam imao nekih 20-tak modela i sve sam ih rasprodao osim ovog, koji mi je mnogo lep.
![]()