AUTOMOBILI U RAZMERI

ja bi jako voleo 1:24 Super Bee ali 1970, po meni, to je jedna od najludjih pixli u muscle cars svetu...

SuperBee_Muggi_2.jpg

btw, evo za tebe nesto lepo
http://download.usenet-replayer.com/0/4/4/0/1143470440.2.jpg
http://download.usenet-replayer.com/4/4/7/1/1145331744.29.jpg

uuuuuu, obozavam Grand Sport, ima Maisto 1:24 ali je nisam video jos. Mislim da bi odlicna stvar bila kolekcija koja bi sadrzavala samo Corvette, pazi, krenes po godinama ( 53 kom ), pa specijalnim verzijama ( oko 10-15 kom ), pa koncepti i prototipi ( isto tako 10 - 15 kom ), pa tuning i racing varijante ( 10 - 15 kom ), pre nego sto se okrenes imas 100 komada koji potpuno pokrivaju istoriju!!!

ali nije stvar u tome da imas sve generacije, to se relativno lako moze skupiti, fora je da imas Grand Sport 63, Mako Shark I i II, Astro Vette, pa onu sa Wankel motorom, pa Sledgehammer, pa Skunk Works Wette, pa Spirt of America i Spirit of Sebring pa Motion Phase I.... ( ovo su samo neke koje su mi pale na pamet )

Te specijalne verzije su previse skupe.
Meni je cilj da imam celu kolekciju Mustanga i bas malopre gledam u prodavnici: 2003 Mach 1 je $80, 1993 Cobra je $95, 1993 LX 5.0L Convertible je $117.

To mozda jednog dana, ali za sada me interesuje vise ovi jeftiniji modeli. Jos uvek nisam spreman da platim $80-$117 za 1:18 model.

upravo u tome je i stvar oko kolekcije, da imas nesto sto novac ne moze da kupi
i meni je trip da jednog dana imam kolekciju mustanga ali prvo sto bi trazio, nije stock 65 ili 70, nego one verzije koje su na granici sna i jave, kao sto je Boss 10l, Alegro I i II, prvi Mustang Concept, koncept Mach I iz 67, Saleen, Steeda i Roush Mustanzi i slicno... U slucaju da nemaju da se kupe ( sto je najverovatnije ) uzeo bi, recimo, model 05 i sam napravio spojlere, felne i ostale stvari i dobio Roush. Imam unikat i to je prava stvar! Meni je palo na pamet da od 67 GT Fastbacka napravim Don Nicholson Cobra Jet! ili da uzmem Olds 442 iz 66 i napravim Hary Oldsa, to niko nema!

ni ja, nazalost ali ljubav prema automobilima je tako velika da nesto moram da uradim na tom planu
imam mirnu ruku i prilicno sam spretan da napravim nesto ali me zivci izdaju, posle nekog vremena bi sve razbio o zid... mada, znam neke likove koji rade makete aviona i brodova, kazu da je odlicno za lecenje zivaca, sednes, iskljucis se iz sveta, pustis muziku, stvaras ono sto volis, polako i bez zurbe, ni ne primetis kako vreme leti....cim nadjem dobar model za sklapanje, moracu da probam....

ja mislim da cu moci da se kontrolisem
hocu da uzmem neki muscle i da ga uradim kao drag sa sve specijalnim paintom kao trkaci iz 60tih, recimo **** Landy Charger ili Sox & Martin Roadrunner, Drag - On - Lady AMX......... sa sve malim reklamama i da ga namestim da ima uzdignut prednji deo kao da upravo startuje!

HEMI 426:
poslusao sam jominija i otisao u C market u zoni ( u tri p.m. ) i nasao Plymouth GTX 440+6 iz 1970 i to Plum Crazy boje!!!! Maisto je proizvodjac a auto je extremno dobro uradjen, svi detalji su na mestu, kao i proporcije, mozda i najbolji maisto koji imam! Znam da ce sad Garwor da pukne od muke ali sta ja tu mogu... :wink:

maiv1220.jpg

Kupio je model u C-marketu! Ja pokusavam u mom c-u da kupim novine vec 15 dana, ali na kasi mi ih oduzmu jer fiskalna kasa nema tu sifru. Jad i beda.

Back