AUTOMOBILI U RAZMERI

Ima u C marketu Impreza, ali onaj sa okruglim farovima. 1:24 mislim... Možda i kupim da dam detetu da se igra.
k020.gif

Samo da ne bude :arrow:
k050.gif

Garwor:
Kupio je model u C-marketu! Ja pokusavam u mom c-u da kupim novine vec 15 dana, ali na kasi mi ih oduzmu jer fiskalna kasa nema tu sifru. Jad i beda.

cekam da se za koji dan u blizini tog c marketa otvori i mega giga ultra veliki metro, onda kad krenem po modele, imam 4 mega marketa u krugu od par km i 6-7 radinji u gradu za koje znam da uvek imaju nesto interesantno....lepo ti kazem, dodji u ns, sta se mucis po bg :wink:

metro uglavnom ima isto sto i ostale radnje ali tamo mozes da nadjes neke HotWheels koje na drugim mestima nema i imaju Revell modele na sklapanje ( samo par komada ) koji su vrhunski pa ako te to interesuje, navali. Prosli put za malo da kupim Corvette C6 Z06 za sklapanje 1:24, bila je nekih soma i po dinusa. Ostalo sve je Cararama, Maisto ili Bburago

Revell-a ima u mercatoru dosta, ima i corvetta, ja nisam ni onaj jedan ferrari F1 sto sam uzeo sklopio, prvo sam hteo da vezbam sa avionom, i tu sam stigao do pola, ispucala mi boja, ne lici ni nasta. U ovom metrou prema Borci je ranije bii dobar izbor modela.

ako ti trebaju saveti oko boja,lakova, cetkica, nacina sklapanja modela, znam neke likove koji rade avione i razbijaju! samo pitaj! Mislio sam da uzmem neki model na sklapanje, da ga radim neko vreme i da od njega napravim custom! Posto je sve u 1:24, onda bi mu stavio felne od nekog drugog auta, drugaciju farbu ( mozda i two tone ) i ko zna sta jos sto mi padne na pamet.... i imam unikat!

I tako ces dobiti ono sto si oduvek zeleo, shelby mustanga sa hemijem!
Nemam vremena sada za sklapanje, ali imacu nekad valjda, imacu te u vidu za savete. Do tada, jel mora pre bojenja obavezno da se ismirgla plastika?

Taman kad sam pomislio da sam nasao odlicnu prodavnicu za 1:18 modele na eBay - ta prodavnica se zatvara.

Sinoc sam pricao sa vlasnikom jer sam trazio neke nove modele, i on mi rece da eBay je ponovo podigao cene za one koji imaju eBay store i da ce u narednih nekoliko sedmica on zatvoriti svoju prodavnicu.

Bas steta.

Vidjao sam nekoliko.

Plymouth Fury iz "Christine", Dodge Charger i Ford Mustang iz "Bullitt", Lincoln Continental iz "The Car", Honda Civic, Mazda RX-7 i Toyota Supra iz "The Fast and The Furious", 1955 Chevy iz "American Graffiti" ...

To je ovako napamet sto mogu da se setim, ali sam siguran da ih ima jos.

Juce sam uzeo novi Ford GT, bele boje sa plavim racing stripes, odlican, sve mu se otvara, u razmeri 1:24 a firma je Mondo Motors ( deo one firme Motor Max ). Imam i Vipera u istim bojama, tako da mi GT taman odgovara. Inace, za jominija, u Rodicu ima dosta Subaru Impereze WRX u milion boja i verzija...

GT
44500c094e71d_73297A.jpg

Back