Nije los, nije los.
Ja uglavnom ne skupljam exotic auta, veruj mi nemam ni Ford GT (mada ga imam u planu kupiti).
Ja uglavnom ne skupljam exotic auta, veruj mi nemam ni Ford GT (mada ga imam u planu kupiti).
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ludo burazere, ludo!HEMI 426:Garwor, ja sam ti lepo rekao da dodjes u ns i da krenemo u shoping, ima kuci da se vratis bas sa tri 1:24 amera kakva nisi znao da postoje! Austin i ja kad krenemo u "turneju" po radnjama, obidjemo bar 4 do 5 lokacija a nekad i vise i opet nismo bili svugde. Zbog toga ja i kupujem po jednog amera svakih par dana, cim se negde nesto pojavi ja znam. E sad, ima par radnji gde mozes da narucujes sta hoces, tada su cene za oko 10% manje ( jer gazda zna da mu je za to siguran kupac ) a ako mi zatreba nesto specijalno, ima da uzmem. Tako je moj drugar ( isto ljubitelj amera ) kupio 65 GTO u 1:18 razmeri za 1600 din!!!!
Ebote, pa ovaj levo, bordo... PA TO JE SUBARUUUUUU!!!!!68Charger440:
Mi ponosni vlasnici Subarua ne znamo šta ovo znači. Pojasni...68Charger440:Ostao u kvaru tu ...

jomini:Mi ponosni vlasnici Subarua ne znamo šta ovo znači.