AUTOMOBILI U RAZMERI

Postovane kolege,
dosao sam do jedne pragmaticne ideje a to je da napravim sajt kolekcionara modela u Srbiji a voleo bih da mi malo pomognete!
Znam da nisam izmislio toplu vodu,ali sam siguran da bi tako nesto doprinelo razvitku druzenja kolekcionara ,lakseg nabavljanja modela i u svakom slucaju diglo ovaj nas hobi na jedan ozbiljan nivo,sto nadam se svima odgovara.
Ideja mi je pala napamet jer sam lutajuci netom trazio tako nesto i kod nas ali nisam mogao da nadjem,jedini nasi forumi o modelima su ovaj na krstarici,na forumu vrele gume i to je to,ne racunajuci autici net i neki slovenacki forum - svi ovi forumi su bogati podacima koji su ne ozbiljno prezentovani (bar po meni)
Otvoren sam za predloge sugestije,smo navalite :super::ok:
Veliki poz svima

Postovane kolege,
dosao sam do jedne pragmaticne ideje a to je da napravim sajt kolekcionara modela u Srbiji a voleo bih da mi malo pomognete!
Znam da nisam izmislio toplu vodu,ali sam siguran da bi tako nesto doprinelo razvitku druzenja kolekcionara ,lakseg nabavljanja modela i u svakom slucaju diglo ovaj nas hobi na jedan ozbiljan nivo,sto nadam se svima odgovara.
Ideja mi je pala napamet jer sam lutajuci netom trazio tako nesto i kod nas ali nisam mogao da nadjem,jedini nasi forumi o modelima su ovaj na krstarici,na forumu vrele gume i to je to,ne racunajuci autici net i neki slovenacki forum - svi ovi forumi su bogati podacima koji su ne ozbiljno prezentovani (bar po meni)
Veliki poz svima
Predlog podržan, imaš svu moju pomoć, a nadam se da će i ostatak ekipe da se složi. Ja sam godinama i godinama pre Interneta pokušavao da osnujem neki klub kolekcionara, ali je išlo traljavo. Od svega sam sa nekoliko drugara uspeo da osnujem onu berzu u Đušinoj, koja hvala Bogu radi. Bruka je što nisam tamo od obaveza svratio ohohoooo...

Postovane kolege,
Veliki poz svima

Ovaj slabo forum funkcionise... :roll:

Lepa je to zamisao, ali od toga nista moj Alexandre. Posveti se svojoj kolekciji :rtfm: Pobedi i prevazidji strahove.. usudi se i naruci CMC :cepanje:

Predlog podržan, imaš svu moju pomoć, a nadam se da će i ostatak ekipe da se složi. Ja sam godinama i godinama pre Interneta pokušavao da osnujem neki klub kolekcionara, ali je išlo traljavo. Od svega sam sa nekoliko drugara uspeo da osnujem onu berzu u Đušinoj, koja hvala Bogu radi. Bruka je što nisam tamo od obaveza svratio ohohoooo...

Opa! U tom grmu lezi zec :per: Sticem utisak da imas uticaj i veze o kojima trba diskutovati, obzirom da smo mi jos mala deca (ovo zadnje se ne odnosi na sve).

...i ja se slazem, al mnogo sam skeptican...

Velika nauka. Danas svaki turbo-folkovac ima sajt. :hahaha: Važno je da sednemo, popričamo, podelimo zaduženja i stvar ne može da propadne. Sve što ne znamo pitaćemo, nije sramota. Javlja mi se da je i Gligi interesent.

Ne češkaj bradu nego se uključi!:rtfm:

Naravno da sam zainteresovan i da cu ucestvovati i pomoci koliko mogu ako krenemo u taj poduhvat;)

Ljudi,pa ja ne mogu da vam opisem koliko ste me obradovali svojim postovima.
Ali mislim da ovo iziskuje jedno ozbiljno sedenje u kafani bar jedno 2h sto naravno nece nikom tesko pasti - nadam se:hahaha::D
P.S.Ovde na forumu ne bih voleo da pricamo o detaljima iz mnogo razloga
Veliki poz:super:

Back