Espanol
Poznat
- Poruka
- 8.305
Da, živi na Banovom brdu!Da li je neko cuo za kolekcionara iz BG koji ima preko 10.000 modela automobilau kolekciji i veliku maketu zeleznice
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, živi na Banovom brdu!Da li je neko cuo za kolekcionara iz BG koji ima preko 10.000 modela automobilau kolekciji i veliku maketu zeleznice
![]()
Da, živi na Banovom brdu!
Nemam slike, ali sam pre više godina bio kod njega. Čovek sakuplja uglavnom 1:43 prilično neselektivnno. I pomenuta cifra je preterana. Ima lepu železničku dioramu, ustvari je i počeo od železnica.Jel imas neke slike njegove kolekcije?

Predlog podržan, imaš svu moju pomoć, a nadam se da će i ostatak ekipe da se složi. Ja sam godinama i godinama pre Interneta pokušavao da osnujem neki klub kolekcionara, ali je išlo traljavo. Od svega sam sa nekoliko drugara uspeo da osnujem onu berzu u Đušinoj, koja hvala Bogu radi. Bruka je što nisam tamo od obaveza svratio ohohoooo...Postovane kolege,
dosao sam do jedne pragmaticne ideje a to je da napravim sajt kolekcionara modela u Srbiji a voleo bih da mi malo pomognete!
Znam da nisam izmislio toplu vodu,ali sam siguran da bi tako nesto doprinelo razvitku druzenja kolekcionara ,lakseg nabavljanja modela i u svakom slucaju diglo ovaj nas hobi na jedan ozbiljan nivo,sto nadam se svima odgovara.
Ideja mi je pala napamet jer sam lutajuci netom trazio tako nesto i kod nas ali nisam mogao da nadjem,jedini nasi forumi o modelima su ovaj na krstarici,na forumu vrele gume i to je to,ne racunajuci autici net i neki slovenacki forum - svi ovi forumi su bogati podacima koji su ne ozbiljno prezentovani (bar po meni)
Otvoren sam za predloge sugestije,smo navalite
Veliki poz svima
Postovane kolege,
dosao sam do jedne pragmaticne ideje a to je da napravim sajt kolekcionara modela u Srbiji a voleo bih da mi malo pomognete!
Znam da nisam izmislio toplu vodu,ali sam siguran da bi tako nesto doprinelo razvitku druzenja kolekcionara ,lakseg nabavljanja modela i u svakom slucaju diglo ovaj nas hobi na jedan ozbiljan nivo,sto nadam se svima odgovara.
Ideja mi je pala napamet jer sam lutajuci netom trazio tako nesto i kod nas ali nisam mogao da nadjem,jedini nasi forumi o modelima su ovaj na krstarici,na forumu vrele gume i to je to,ne racunajuci autici net i neki slovenacki forum - svi ovi forumi su bogati podacima koji su ne ozbiljno prezentovani (bar po meni)
Otvoren sam za predloge sugestije,smo navalite
Veliki poz svima
Pobedi i prevazidji strahove.. usudi se i naruci CMC 
Predlog podržan, imaš svu moju pomoć, a nadam se da će i ostatak ekipe da se složi. Ja sam godinama i godinama pre Interneta pokušavao da osnujem neki klub kolekcionara, ali je išlo traljavo. Od svega sam sa nekoliko drugara uspeo da osnujem onu berzu u Đušinoj, koja hvala Bogu radi. Bruka je što nisam tamo od obaveza svratio ohohoooo...
Sticem utisak da imas uticaj i veze o kojima trba diskutovati, obzirom da smo mi jos mala deca (ovo zadnje se ne odnosi na sve).Predlog podržan, imaš svu moju pomoć, a nadam se da će i ostatak ekipe da se složi. Ja sam godinama i godinama pre Interneta pokušavao da osnujem neki klub kolekcionara, ali je išlo traljavo. Od svega sam sa nekoliko drugara uspeo da osnujem onu berzu u Đušinoj, koja hvala Bogu radi. Bruka je što nisam tamo od obaveza svratio ohohoooo...
Ako rešimo da radimo to nema skepse. Zavrni rukave i vozi Miško!...i ja se slazem, al mnogo sam skeptican...
Ako rešimo da radimo to nema skepse. Zavrni rukave i vozi Miško!

Velika nauka. Danas svaki turbo-folkovac ima sajt.Jos jedan povod da se nadjemo i sednemo, porazgovaramo... Ja oko toga znam malo, ali evo bicu pocani clan![]()
Važno je da sednemo, popričamo, podelimo zaduženja i stvar ne može da propadne. Sve što ne znamo pitaćemo, nije sramota. Javlja mi se da je i Gligi interesent.Ne češkaj bradu nego se uključi!Zanimljive teme, zanimljive teme. . .![]()

Velika nauka. Danas svaki turbo-folkovac ima sajt.Važno je da sednemo, popričamo, podelimo zaduženja i stvar ne može da propadne. Sve što ne znamo pitaćemo, nije sramota. Javlja mi se da je i Gligi interesent.
Ne češkaj bradu nego se uključi!
Naravno da sam zainteresovan i da cu ucestvovati i pomoci koliko mogu ako krenemo u taj poduhvat![]()
Dobrodošao!Potpuno se slazem sa vama. Racunajte i na mene.

Naravno, za sve će da bude posla!Imate jos jednog kolekcionara na spisku ako sta mogu da pomognem![]()

Vidimo se u kafani, pa nek' traje koliko treba!Ljudi,pa ja ne mogu da vam opisem koliko ste me obradovali svojim postovima.
Ali mislim da ovo iziskuje jedno ozbiljno sedenje u kafani bar jedno 2h sto naravno nece nikom tesko pasti - nadam se
P.S.Ovde na forumu ne bih voleo da pricamo o detaljima iz mnogo razloga
Veliki poz![]()
Da, živi na Banovom brdu!
E ljudi ja tek sada sam video podrska i od mene.Mada ja sam izgleda jedini van bgd-a.

Branko se potpuno prebacio na železnicu, a ostatke auto kolekcije sam pre neku godinu oplevio ja. Čisto drugarski!Tip se zove ZORAN RADANCEVIC i jedan od najvecih je kod nas.A takodje ima i prijatelja koji se zove BRANKO KRSTIC.Citao sam u novinama o njihovim kolekcijama.![]()