AUTOMOBILI U RAZMERI

Dok vi to svoje ne napravite još ćemo se malo družiti. Još jedan od sinoć. Simpatični mališan.
BMW DIXI iz 1929 od Ricko-a

Prilozi

• DSC00007.JPG
    DSC00007.JPG
    51,6 KB · Pregleda: 11
  • DSC00008.JPG
    DSC00008.JPG
    47,4 KB · Pregleda: 13
  • DSC00009.jpg
    DSC00009.jpg
    34,5 KB · Pregleda: 13
  • DSC00011.JPG
    DSC00011.JPG
    67,5 KB · Pregleda: 13
Zanimljiv model.........:super:

U pravu si . Osim otvaranja vrata i motornog prostora (iz dva dijela) modelu se može otvoriti prednja šajba , ima male "žmigavce" koji su u funkciji te ovjes koji je isto u funkciji. Inaće,koliko ja znam, ovo je jedini putnički model Dixi-a u 1:18. Model koji bi mi bio draži je od Autoart-a ali je on napravljen kao servisno vozilo.Ovaj je nabavljen preko e-bay-a iz Engleske po cijeni od 32.- eura (ukupno) što smatram da je dosta povoljno.

U pravu si . Osim otvaranja vrata i motornog prostora (iz dva dijela) modelu se može otvoriti prednja šajba , ima male "žmigavce" koji su u funkciji te ovjes koji je isto u funkciji. Inaće,koliko ja znam, ovo je jedini putnički model Dixi-a u 1:18. Model koji bi mi bio draži je od Autoart-a ali je on napravljen kao servisno vozilo.Ovaj je nabavljen preko e-bay-a iz Engleske po cijeni od 32.- eura (ukupno) što smatram da je dosta povoljno.

Ja cu morati da izbunarim neku kombinaciju za taj e bay... Fale mi 2,3 modela, a na sajtovima ih ne mogu naci...

Poslednja izmena:
Srecno vam ljudi sa osnivanjem kluba :) Ja sma trazio nesto slicno i ovde kod mene (berza, klub. . .) ali nema nista. . . :( Lepo je to da se organizujete i da krene neku pricu, mozda onda budete u mogucnosti i da uradite nesto po pitanju distribucije i tako to :)

to b12cky

Pošto znam da na ovo pitanje nisi dobio adekvatan odgovor evo ti par slika pa sam možeš izvući zaključak. Plavi je Burago,žuti je Solido. Inaće Solido je jedno 40 % kvalitetnije izrađen te ima par detalja više.

Prilozi

• DSC00013.jpg
    DSC00013.jpg
    37,2 KB · Pregleda: 12
  • DSC00014.jpg
    DSC00014.jpg
    29,1 KB · Pregleda: 12
  • DSC00015.jpg
    DSC00015.jpg
    44,6 KB · Pregleda: 11
Jedno pitanje za momke koji poecuju sajam u djusinoj ulici krajem meseca.Dali ima da se nadje nesto ruskih modela,mebetoisa,politoisa polistila.Ima li uopste tih starih modela.Jer Imam veliki deo tih modela,ali mi jos dosta i fali.Naravno u razmeri 1/43.:D

Ruskih modela ima uvek, bilo je bas ocuvanih modela u mint stanju, ja sam hteo prosli put da uzmem jednog moskvica al ga je neko pokupio, a ima i raznih krseva. Sto se tice polistila njih sam vidjao u 1/24, ali sigurno ima i u 1/43 kao i ovih ostalih proizvodjaca. Ima da se nadje dosta tih starih samo sto ja ne skupljam te stare pa ne obracam paznju;)

Jedno pitanje za momke koji poecuju sajam u djusinoj ulici krajem meseca.Dali ima da se nadje nesto ruskih modela,mebetoisa,politoisa polistila.Ima li uopste tih starih modela.Jer Imam veliki deo tih modela,ali mi jos dosta i fali.Naravno u razmeri 1/43.:D
Imam dosta Rusa duplikata u original ambalaži, pravo iz radnje. Strpi se samo da napravim popis. I da ponovim, modele isključivo menjam, ne prodajem!

Back