Espanol
Poznat
- Poruka
- 8.305
Pa šta fali. Nije Jagodina u Australiji!E ljudi ja tek sada sam video podrska i od mene.Mada ja sam izgleda jedini van bgd-a.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa šta fali. Nije Jagodina u Australiji!E ljudi ja tek sada sam video podrska i od mene.Mada ja sam izgleda jedini van bgd-a.
Bravo majstore, Dixi je pravi šećerko! Ne reče u kojoj je razmeri?Dok vi to svoje ne napravite još ćemo se malo družiti. Još jedan od sinoć. Simpatični mališan.
BMW DIXI iz 1929 od Ricko-a

Hvala. Delovao je tako, ali da proverim.Kod Nede je sve 1/18![]()
Dok vi to svoje ne napravite još ćemo se malo družiti. Još jedan od sinoć. Simpatični mališan.
Dok vi to svoje ne napravite još ćemo se malo družiti. Još jedan od sinoć. Simpatični mališan.

Branko se potpuno prebacio na železnicu, a ostatke auto kolekcije sam pre neku godinu oplevio ja. Čisto drugarski!
Pa šta fali. Nije Jagodina u Australiji!
Zanimljiv model.........![]()
U pravu si . Osim otvaranja vrata i motornog prostora (iz dva dijela) modelu se može otvoriti prednja šajba , ima male "žmigavce" koji su u funkciji te ovjes koji je isto u funkciji. Inaće,koliko ja znam, ovo je jedini putnički model Dixi-a u 1:18. Model koji bi mi bio draži je od Autoart-a ali je on napravljen kao servisno vozilo.Ovaj je nabavljen preko e-bay-a iz Engleske po cijeni od 32.- eura (ukupno) što smatram da je dosta povoljno.
Prvo sam pomislio da je u pitanju tvoj Volvo, a onda sam video GK pa se setio odakle je

Ja sma trazio nesto slicno i ovde kod mene (berza, klub. . .) ali nema nista. . .
Lepo je to da se organizujete i da krene neku pricu, mozda onda budete u mogucnosti i da uradite nesto po pitanju distribucije i tako to 
Predivan modelDok vi to svoje ne napravite još ćemo se malo družiti. Još jedan od sinoć. Simpatični mališan.
Vidjao sam onaj od autoarta i lici na kamioncic, ali ovo vec lici na sedana 
Jedan da bude restauiran i do detalja ko nov, a drugi da bude modernizovan do kraj 
to b12cky
Pošto znam da na ovo pitanje nisi dobio adekvatan odgovor evo ti par slika pa sam možeš izvući zaključak. Plavi je Burago,žuti je Solido. Inaće Solido je jedno 40 % kvalitetnije izrađen te ima par detalja više.
Jedno pitanje za momke koji poecuju sajam u djusinoj ulici krajem meseca.Dali ima da se nadje nesto ruskih modela,mebetoisa,politoisa polistila.Ima li uopste tih starih modela.Jer Imam veliki deo tih modela,ali mi jos dosta i fali.Naravno u razmeri 1/43.![]()
Kolega, hvala puno. To sam trazio, "uporedni" test.
Imam dosta Rusa duplikata u original ambalaži, pravo iz radnje. Strpi se samo da napravim popis. I da ponovim, modele isključivo menjam, ne prodajem!Jedno pitanje za momke koji poecuju sajam u djusinoj ulici krajem meseca.Dali ima da se nadje nesto ruskih modela,mebetoisa,politoisa polistila.Ima li uopste tih starih modela.Jer Imam veliki deo tih modela,ali mi jos dosta i fali.Naravno u razmeri 1/43.![]()
to b12cky
Pošto znam da na ovo pitanje nisi dobio adekvatan odgovor evo ti par slika pa sam možeš izvući zaključak. Plavi je Burago,žuti je Solido. Inaće Solido je jedno 40 % kvalitetnije izrađen te ima par detalja više.

Koja maca!Definitivno Solido!!!!!!!!!!! Morace da padne...................
![]()

Koja maca!