Espanol
Poznat
- Poruka
- 8.305
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U kom smislu normalne![]()
Puno slika svih detalja pod normalnim svjetlom..............dakle klasične fotografije.
Ove mi više liće na fotografije za kalendar,samo im fali par dobrih razgoličenih djevojčica.
Tu smo, samo nemamo nista novo pa cekamo da vi sto imate pokazeteSta je ovo??? Sta se desilo sa ljudima sa foruma? Dal je moguce da samo nas 4 - 5 dnevno baci oko na desavanja...?![]()

menjac t.j rucica koja se pomera...
kozni kaisevi (muka sa pincetom dok se zakopcaju), metalna maska (bruka), motor odlicno uradjen, donji stroj... evo slika pa zakljucite i sami... 

Bravo! Prva A liga. Jel' spavaš noću?![]()
Bravo! Prva A liga. Jel' spavaš noću?![]()

Tu smo, samo nemamo nista novo pa cekamo da vi sto imate pokazete![]()
???Koja firma??? Gde je retrovizor???
Jeste Pocher. Sam sam ga sklapao, bojio ponovo originalnom bojom Ferarija( čekao boju mesec dana). Retrovizor je u gepeku, treba da ga prišrafim.Pretpostavljam da je Pocher. Da li si ga sam sklapao?
Jeste Pocher. Sam sam ga sklapao, bojio ponovo originalnom bojom Ferarija( čekao boju mesec dana). Retrovizor je u gepeku, treba da ga prišrafim.
Ustvari, mnogo više volim sam da radim modele u svim razmerama. Nakupilo ih se popriličnoo uz one gotove.Dogovorićemo se. Ja ne zabranjujem fotografisanje. Evo, uskoro nam stiže Pera pa pada dogovor uz pićence. Za Panamericanu ima da se ispružiš turu!Kad da dodjem na kafu i ponesem aparat???

Dogovorićemo se. Ja ne zabranjujem fotografisanje. Evo, uskoro nam stiže Pera pa pada dogovor uz pićence. Za Panamericanu ima da se ispružiš turu!
Da, da, dogovor je svi zajedno negde da se okupimo... Wuuuuuuuyyyy 
Naravno. Red je i da se upoznamo. Uživo je sve drugačije i jednostavnije. Hajde polako da sakupljamo ekipu. Javljajte se!Dolazis???Da, da, dogovor je svi zajedno negde da se okupimo... Wuuuuuuuyyyy
![]()
Naravno. Red je i da se upoznamo. Uživo je sve drugačije i jednostavnije. Hajde polako da sakupljamo ekipu. Javljajte se!
Prava ekipa.Po poslednjem popisu Gligi, Alexandar i Ti... i naravno ja.
Ne bih da vam dižem pritisak pred spavanje, ali imam ja još Pocher-a.Ustvari, mnogo više volim sam da radim modele u svim razmerama. Nakupilo ih se popriličnoo uz one gotove.
Sada me ubi radoznalost
Ja sam preko tvoje price sa poctka ove teme i saznao za njih i odusevljen sam sa onim sto je Pocher radio. Vec dosta dugo pokusavam da sakupim pare da uzmem Volvoa (crnog
) i zvezdu indije. Ako ako se ukaze prilika onda mozda i jso neki ali ova dva su mi cilj. Znas li mozda ima li jos neko da pravi tako detaljne modele? Znam da je Pocher bio i ostao na vrhu, ali znaima me da li u danasnjem svetu postoji neko ko bi mogao da mu se bar malo priblizi. Video sam da Tamiya isto ima detaljne stvari, ali to vec bud RC i onda sta znam. . . Nije mi blizu onoga sto je Pocher radio. . . Dakle?Koje? Pravi slike i kaci na forumSada me ubi radoznalost
Ja sam preko tvoje price sa poctka ove teme i saznao za njih i odusevljen sam sa onim sto je Pocher radio. Vec dosta dugo pokusavam da sakupim pare da uzmem Volvoa (crnog
) i zvezdu indije. Ako ako se ukaze prilika onda mozda i jso neki ali ova dva su mi cilj. Znas li mozda ima li jos neko da pravi tako detaljne modele? Znam da je Pocher bio i ostao na vrhu, ali znaima me da li u danasnjem svetu postoji neko ko bi mogao da mu se bar malo priblizi. Video sam da Tamiya isto ima detaljne stvari, ali to vec bud RC i onda sta znam. . . Nije mi blizu onoga sto je Pocher radio. . . Dakle?
Mada sve sto se sklapa mene ne privlaci, a i tresu mi se ruke.FIAT F2 iz 1907, Alfa Romeo 8C 2300, Mercedes 540K... Slike kačim čim stignem u Bg. Stan mi je u haosu od renoviranja, ne znam više gde mi je šta. Inače u 1:8 (dobre ali daleko ispod Pocher-a) modele radi francuski Heller (Citroen traction Avant), američki Monogram (Jaguar E typ) i blizu Pocher-a američki GMP Real Art Replicas. Tamiya odlično radi u 1:12 (imam ih dosta), zatim Bandai.Koje? Pravi slike i kaci na forumSada me ubi radoznalost
) i zvezdu indije. Ako ako se ukaze prilika onda mozda i jso neki ali ova dva su mi cilj. Znas li mozda ima li jos neko da pravi tako detaljne modele? Znam da je Pocher bio i ostao na vrhu, ali znaima me da li u danasnjem svetu postoji neko ko bi mogao da mu se bar malo priblizi. Video sam da Tamiya isto ima detaljne stvari, ali to vec bud RC i onda sta znam. . . Nije mi blizu onoga sto je Pocher radio. . . Dakle?
FIAT F2 iz 1907, Alfa Romeo 8C 2300, Mercedes 540K... Slike kačim čim stignem u Bg. Stan mi je u haosu od renoviranja, ne znam više gde mi je šta. Inače u 1:8 (dobre ali daleko ispod Pocher-a) modele radi francuski Heller (Citroen traction Avant), američki Monogram (Jaguar E typ) i blizu Pocher-a američki GMP Real Art Replicas. Tamiya odlično radi u 1:12 (imam ih dosta), zatim Bandai.