Espanol
Poznat
- Poruka
- 8.305
Grešiš, to smiruje ruke i živce. I nemaš pojma koje je zadovoljstvo kad sam napraviš model!Ako pocnem i to da skupljam... Sjebo sam seMada sve sto se sklapa mene ne privlaci, a i tresu mi se ruke.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Grešiš, to smiruje ruke i živce. I nemaš pojma koje je zadovoljstvo kad sam napraviš model!Ako pocnem i to da skupljam... Sjebo sam seMada sve sto se sklapa mene ne privlaci, a i tresu mi se ruke.

FIAT F2 iz 1907, Alfa Romeo 8C 2300, Mercedes 540K... Slike kačim čim stignem u Bg. Stan mi je u haosu od renoviranja, ne znam više gde mi je šta. Inače u 1:8 (dobre ali daleko ispod Pocher-a) modele radi francuski Heller (Citroen traction Avant), američki Monogram (Jaguar E typ) i blizu Pocher-a američki GMP Real Art Replicas. Tamiya odlično radi u 1:12 (imam ih dosta), zatim Bandai.
Popij Bensedin pa probaj ovde:
http://www.scaleautoworks.com/330P4.html

Kamione radi puno firmi. Sve zavisi od razmere koja te interesuje. Najveće u 1: 8 radi baš Pocher! Skupi su, prelepi i ogromni, traže puno prostora. Ja ih imam dosta u 1:24, što je vrlo prihvatljiva razmera. Odlične radi Italeri u velikom izboru firmi i namena. Uz njih možeš recimo da kombinuješ i više vrsta prikolica i poluprikolica, ali je to onda kombinacija od 60- 70 cm dužine. Puno ih radi Revell, Monogram, Tamiya. Divne stare kamionu 1:16 radi Bandai. Sve u svemu izbor je jako veliki, ostalo zavisi od džepa i prostora.E jos jedno pitanje Espanol znas li ko radi detaljno kamione? Jer me oni prvenstveno zanimaju![]()
Za Tamiyu mogu da ti garantujem da radi sjajno. Puno delova, besprekorni odlivci, dobra uputstva za rad i puno prostora da i sam dodaješ sve do najsitnijih detalja. Ja pred svako sklapanje pokupim sve što mogu od fotografija originala, pa onda natenane. Sve mora da bude do detalja verno.Znam za taj sajt jos odavno![]()
Vidjao sam tog Hellera na e-bay i ima preko 1000 delova (sto mi se svidelo) ali nisam pokusavao da ga uzmem. Od Momograma sa uglavnom vidjao Korvetu i jos neke, ali mi nije delovalo da su nesto previse detaljini osim sto su u 1:8 pa ih nisam ni uzimao. Videcu za GMP. Ja sam od Tamiye kontao da uzmem ovu novu Scaniu u 1:14 i ako mogu kasnije nekako i Volvoa (u zavisnosti od Scanie da li je boli glava ili ne) pa sada cekam da se malo sredim sa finansijama i da krenem u pohode. Ali generalno uvek mi je strah da kad uzmem nesto da ne bude ne previse detaljno. Jer obozavam detalje i ono sto je Pocher radio mi je van pameti. Jeste da kosta koliko kosta, ali kad ga pogledas. . . Vise o ceni i ne razmisljas. . . I onda bi voleo naci tako neke stvari, da mozes vrata da otvoris, gepek, da se mozda i prozori spustaju i sl.
Po poslednjem popisu Gligi, Alexandar i Ti... i naravno ja.
Kamione radi puno firmi. Sve zavisi od razmere koja te interesuje. Najveće u 1: 8 radi baš Pocher! Skupi su, prelepi i ogromni, traže puno prostora. Ja ih imam dosta u 1:24, što je vrlo prihvatljiva razmera. Odlične radi Italeri u velikom izboru firmi i namena. Uz njih možeš recimo da kombinuješ i više vrsta prikolica i poluprikolica, ali je to onda kombinacija od 60- 70 cm dužine. Puno ih radi Revell, Monogram, Tamiya. Divne stare kamionu 1:16 radi Bandai. Sve u svemu izbor je jako veliki, ostalo zavisi od džepa i prostora.
U 1:43 izbor je najveći kao i u 1:87. Biraj.
Sa ovima sto si sada rekao sam manje-vise i upoznat. Nego za one velike i bolesno detaljne (tako da se izrazim 
Verovacu ti onda na recZa Tamiyu mogu da ti garantujem da radi sjajno. Puno delova, besprekorni odlivci, dobra uputstva za rad i puno prostora da i sam dodaješ sve do najsitnijih detalja. Ja pred svako sklapanje pokupim sve što mogu od fotografija originala, pa onda natenane. Sve mora da bude do detalja verno.
Sad jos da ustekam pa cemo videti kako je 
Zavisi koji period voliš i koju vrstu kamiona. Ja sam pre dosta godina pazario i sklapao starije kamione i busove Bandai isuper su. A od ovih malih uz Herpu ti je odličan i Wiking.Italeri mi se svidja kako radi, od njega vec imam 4 kamiona (tri Volvoa i jednog MAN-a) i dve prikolice. I dosta je lepo. Od njih sada hocu da nabavim ovu novu Schmitz-ovu prikolicu sto su sad izdali, nju vec cekam podosta dugoSa ovima sto si sada rekao sam manje-vise i upoznat. Nego za one velike i bolesno detaljne (tako da se izrazim
) znas li jos nekog osim Pochera?
Za ove manje i necu bas da te davim jer sam se sa njima i sam poprilicno upoznao i tu se drzim samo Herpe i njoj slicnih. Dosta detalja, lepo sve i nema razlocarenja kad se kupi![]()
u kolekciji i veliku maketu zeleznice
Da li je neko cuo za kolekcionara iz BG koji ima preko 10.000 modela automobilau kolekciji i veliku maketu zeleznice
![]()

Da li je neko cuo za kolekcionara iz BG koji ima preko 10.000 modela automobilau kolekciji i veliku maketu zeleznice
![]()

E jos jedno pitanje Espanol znas li ko radi detaljno kamione? Jer me oni prvenstveno zanimaju![]()