poptruck
Početnik
- Poruka
- 24
Gligi Schumacher je vrh, jesi li ti narucio Dafa SCHOUN, POGLEDAJ NEKE SLIKE NA http://forum.krstarica.com/album.php?albumid=5219&pictureid=54401
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gligi Schumacher je vrh, jesi li ti narucio Dafa SCHOUN, POGLEDAJ NEKE SLIKE NA http://forum.krstarica.com/album.php?albumid=5219&pictureid=54401
Juce sam se ponovio sa dva nova modela, pa je red da ih i predstavim.
Prvi novitet je BMW M535i AUTOart.
Po mom misljenju, jedna od najlepsih linija BMW-a (uz, naravno, prvu seriju 6).
Po mom misljenju (zamalo) jedna od najlepsih linija BMW-a
Predhodni mesec na forumu su definitivno obelezili Bavarci... Kolekcije rastu (doduse kako kome), samo takoooo
![]()
Juce sam se ponovio sa dva nova modela, pa je red da ih i predstavim.
Prvi novitet je BMW M535i AUTOart.
Po mom misljenju, jedna od najlepsih linija BMW-a (uz, naravno, prvu seriju 6).
Po mom misljenju (zamalo) jedna od najlepsih linija BMW-a
Predhodni mesec na forumu su definitivno obelezili Bavarci... Kolekcije rastu (doduse kako kome), samo takoooo
![]()
Ne ocajavaj...Imam osecaj da se sprema nesto zanimljivo po pitanju tvoje kolekcije...![]()
Ne ocajavaj...Imam osecaj da se sprema nesto zanimljivo po pitanju tvoje kolekcije...![]()
![]()
[QUOTE/] Kolekcije rastu (doduse kako kome), samo takoooo
![]()
Juriti cifru
Mislim da svako od nas ,htjeli to priznati ili ne, želi imati što veći broj modela. Druga stvar je diskusija o tome da li je tome uzrok vlastito zadovoljstvo,pokušaj fasciniranja okoline i istomišljenika ili ....................(nešta treće).
Kada sam ja u pitanju stvari ovako stoje. Drago mi je da je neko fasciniran mojom kolekcijom,da se divi modelima iz mojih stalaža .Broj modela u stalažama je već toliki da malo ko od tih posmatrača ima predstavu o broju. Broj modela ,u ovom trenutku, zaista meni pričinjava zadovoljstvo i truditi ću se da ja budem što zadovoljniji.Dakle ,i dalje ću raditi na povečanju broja. U prilog toga ide i to da je još jako puno modela koje bih (a i hoću) imao u stalažama.
Ako se samo osvrnem na ,u zadnjim postovima često spominjani, BMW, ima bar desetak modela koje ganjam . Od starijih modela tu su Dixi,328,502,507,600,1602-2,320............pa sve do novijih Kyosho modela. (slagao sam ,ima ih i dvadesetak) .
Još nešta. Drago mi je vidjeti da su pojedinci krenuli u nabavku i malo skupljih modela te mi njihove slike, a i recenzije mogu pomoći u odabiru novih modela. Dakle, samo naprijed, povečavajte broj modela u kolekciji.
Ma nije bitan broj ,bitno je uzivanje u modelima![]()
Odlicno.
Pitanje za NEDOO,ako imas AUTOart-ovu BMW M3 e30 crvenu napravi neke HQ fotke razmisljam da uzmem taj model,pa zelim da vidim kako je uradjen.na saitovima se tesko nalaze HQ fotke>
Veliki pozdrav![]()
Odlicno.
Pitanje za NEDOO,ako imas AUTOart-ovu BMW M3 e30 crvenu napravi neke HQ fotke razmisljam da uzmem taj model,pa zelim da vidim kako je uradjen.na saitovima se tesko nalaze HQ fotke>
Veliki pozdrav![]()
Juriti cifru
Mislim da svako od nas ,htjeli to priznati ili ne, želi imati što veći broj modela. Druga stvar je diskusija o tome da li je tome uzrok vlastito zadovoljstvo,pokušaj fasciniranja okoline i istomišljenika ili ....................(nešta treće).
U ovome svakako ima istine... Verovali, ili ne? Ja ne tezim ka cifri!!! Moja wish lista se sastoji od ovih modela.
1939 Mercedes W 165 No.24 CMC
1924 Bugatti Type 35 CMC
1961 Ferrari 250GT Berlinetta CMC
1964 Porsche 901 CMC
1957 Maserati 250 F CMC
Ferrari 250 GTO Kyosho
BMW 3.0 CSL SPA 1973 Winner Quester/Hezemans AA
1974 Porsche 911 Carrera RSR Turbo AA
To su modeli koje jako zelim na polici. Ostalo moze, a i ne mora.
Imam model M3 ali nije onaj koji ti želiš.Inaće ,kod mene ti je uvijek problem sa slikama jer za sve koristim mobitel pa to ipak nije ono pravo.Odlicno.
Veliki pozdrav![]()
Imam model M3 ali nije onaj koji ti želiš.Inaće ,kod mene ti je uvijek problem sa slikama jer za sve koristim mobitel pa to ipak nije ono pravo.
Inaće o modelu sve naj............
Znam da su za njegajer samo on i ja sakupljamo kamione i autobuse, nego me zanima ko je proizvodjac![]()
BMW M5 w28 1/18 AUTOart
Imam model M3 ali nije onaj koji ti želiš.Inaće ,kod mene ti je uvijek problem sa slikama jer za sve koristim mobitel pa to ipak nije ono pravo.
Inaće o modelu sve naj............
Izvini, slucajnoovj komentr ti necu oprostiti.Pored model u razmeri 1-43,1-24,sakupljam kamione i autobuse u 1-87.Znam recicete da me dugo nije nije bilo.aia nije jer kod nas nama nista
Niko nista ne donosi sve je stalo
![]()
Ovo ko kod meneI jos jedan lepotan, BMW e28 M5 od kolege Aleksandra
![]()
![]()