AUTOMOBILI U RAZMERI

Juce sam se ponovio sa dva nova modela, pa je red da ih i predstavim.
Prvi novitet je BMW M535i AUTOart.
Po mom misljenju, jedna od najlepsih linija BMW-a (uz, naravno, prvu seriju 6).

:super::super::super::super::super:

Po mom misljenju (zamalo) jedna od najlepsih linija BMW-a

Predhodni mesec na forumu su definitivno obelezili Bavarci... Kolekcije rastu (doduse kako kome :sad2:), samo takoooo:klap::klap:

Ne ocajavaj...Imam osecaj da se sprema nesto zanimljivo po pitanju tvoje kolekcije...:)

Juriti cifru

Mislim da svako od nas ,htjeli to priznati ili ne, želi imati što veći broj modela. Druga stvar je diskusija o tome da li je tome uzrok vlastito zadovoljstvo,pokušaj fasciniranja okoline i istomišljenika ili ....................(nešta treće).

Kada sam ja u pitanju stvari ovako stoje. Drago mi je da je neko fasciniran mojom kolekcijom,da se divi modelima iz mojih stalaža .Broj modela u stalažama je već toliki da malo ko od tih posmatrača ima predstavu o broju. Broj modela ,u ovom trenutku, zaista meni pričinjava zadovoljstvo i truditi ću se da ja budem što zadovoljniji.Dakle ,i dalje ću raditi na povečanju broja. U prilog toga ide i to da je još jako puno modela koje bih (a i hoću) imao u stalažama.
Ako se samo osvrnem na ,u zadnjim postovima često spominjani, BMW, ima bar desetak modela koje ganjam . Od starijih modela tu su Dixi,328,502,507,600,1602-2,320............pa sve do novijih Kyosho modela. (slagao sam ,ima ih i dvadesetak) .

Još nešta. Drago mi je vidjeti da su pojedinci krenuli u nabavku i malo skupljih modela te mi njihove slike, a i recenzije mogu pomoći u odabiru novih modela. Dakle, samo naprijed, povečavajte broj modela u kolekciji.

Juriti cifru

Mislim da svako od nas ,htjeli to priznati ili ne, želi imati što veći broj modela. Druga stvar je diskusija o tome da li je tome uzrok vlastito zadovoljstvo,pokušaj fasciniranja okoline i istomišljenika ili ....................(nešta treće).

Kada sam ja u pitanju stvari ovako stoje. Drago mi je da je neko fasciniran mojom kolekcijom,da se divi modelima iz mojih stalaža .Broj modela u stalažama je već toliki da malo ko od tih posmatrača ima predstavu o broju. Broj modela ,u ovom trenutku, zaista meni pričinjava zadovoljstvo i truditi ću se da ja budem što zadovoljniji.Dakle ,i dalje ću raditi na povečanju broja. U prilog toga ide i to da je još jako puno modela koje bih (a i hoću) imao u stalažama.
Ako se samo osvrnem na ,u zadnjim postovima često spominjani, BMW, ima bar desetak modela koje ganjam . Od starijih modela tu su Dixi,328,502,507,600,1602-2,320............pa sve do novijih Kyosho modela. (slagao sam ,ima ih i dvadesetak) .

Još nešta. Drago mi je vidjeti da su pojedinci krenuli u nabavku i malo skupljih modela te mi njihove slike, a i recenzije mogu pomoći u odabiru novih modela. Dakle, samo naprijed, povečavajte broj modela u kolekciji.

Odlicno.
Pitanje za NEDOO,ako imas AUTOart-ovu BMW M3 e30 crvenu napravi neke HQ fotke razmisljam da uzmem taj model,pa zelim da vidim kako je uradjen.na saitovima se tesko nalaze HQ fotke>
Veliki pozdrav:super:

Odlicno.
Pitanje za NEDOO,ako imas AUTOart-ovu BMW M3 e30 crvenu napravi neke HQ fotke razmisljam da uzmem taj model,pa zelim da vidim kako je uradjen.na saitovima se tesko nalaze HQ fotke>

Moram priznati i da mene jako interesuje taj model:D Malo mi je falilo da ga narucim u 1/43 ali sam odustao, posto kad vidim 1/18. . .:lol: Tako da cu se od sutra zadovoljiti sa jednim u 1/87, dok se ne stvori pogodna klima za kupovinu;)

Juriti cifru

U ovome svakako ima istine... Verovali, ili ne? Ja ne tezim ka cifri!!! Moja wish lista se sastoji od ovih modela.

1939 Mercedes W 165 No.24 CMC
1924 Bugatti Type 35 CMC
1961 Ferrari 250GT Berlinetta CMC
1964 Porsche 901 CMC
1957 Maserati 250 F CMC
Ferrari 250 GTO Kyosho
BMW 3.0 CSL SPA 1973 Winner Quester/Hezemans AA
1974 Porsche 911 Carrera RSR Turbo AA

To su modeli koje jako zelim na polici. Ostalo moze, a i ne mora.

Odlicno.
Imam model M3 ali nije onaj koji ti želiš.Inaće ,kod mene ti je uvijek problem sa slikama jer za sve koristim mobitel pa to ipak nije ono pravo.
Inaće o modelu sve naj............

Prilozi

• 1.jpg
    1.jpg
    32,2 KB · Pregleda: 8
  • 2.jpg
    2.jpg
    21,8 KB · Pregleda: 6
  • 3.jpg
    3.jpg
    26,9 KB · Pregleda: 5
  • 4.jpg
    4.jpg
    34,6 KB · Pregleda: 9
I ja sam danas dobio svoj paketic:D A u paketicu: BMW M3 (e30) BMW M3 GTR (e36) oba od Herpe, Setra S431DT, S417HDH, S416HDH i Neoplan Starliner svi od awm-a, naravno sve u 1/87;) A sve to je doslo zahvaljujuci Perifitilju, hvala puno jos jednom i veliki pozdrav:worth::super:

slike su slikane fonom pa i nisu nesto, ako uspem da ih odradim bolje kacim;)

Slika0085-1-1.jpg

Slika0084-1.jpg

Back