AUTOMOBILI U RAZMERI

Jedna moja jako velika zelja. . . I da ne kazem jedna od prvih :)
652.jpg

Ima i da se vidi kako izgleda sa svih strana (da se rotira za 360)
http://www.3000toys.com/catalog/item_detail.aspx?itemfind=NZG652
ali kad tu vidim tockove skoro da me prodje zelja. . . deluju mi da su ocajno uradjeno i onda mi se ne uzima. . .

Aj ne zaj. . . Ja redovno idem na BMW-ov sajt gledam neke polovnjake i ovde jos nije ni u plani za 2010! 7 vidjam tu i tamo (do sada sam video 3 komada, doduse jednog svega par dana od kako je predstavljen, svi su 750 i jedan je cak L verzija :lol:), E klasu sam uspeo videti nedugo posle premijere, Z4 sam isto video u nekoliko navrata, i za neke sam cak ustanovio i gde zive :lol: ali 5 bas trazim da vidim i ovde ga nigde nema (inace Houston je 5 region po broju milionera u SAD, samo 90000 ih ima), a na ulicama kao sto rekoh jos pre na svakom parkingu i na svakoj raskrsnici bar jedna BMW se moze videti. . . I onda u Srbiji u kojoj niko nema ni cvonjka od jednom Panrema, nova 5ca. . . Da covek ne poveruje. . . Sad sam se bas sk. . .

Aj ne zaj. . . Ja redovno idem na BMW-ov sajt gledam neke polovnjake i ovde jos nije ni u plani za 2010! 7 vidjam tu i tamo (do sada sam video 3 komada, doduse jednog svega par dana od kako je predstavljen, svi su 750 i jedan je cak L verzija :lol:), E klasu sam uspeo videti nedugo posle premijere, Z4 sam isto video u nekoliko navrata, i za neke sam cak ustanovio i gde zive :lol: ali 5 bas trazim da vidim i ovde ga nigde nema (inace Houston je 5 region po broju milionera u SAD, samo 90000 ih ima), a na ulicama kao sto rekoh jos pre na svakom parkingu i na svakoj raskrsnici bar jedna BMW se moze videti. . . I onda u Srbiji u kojoj niko nema ni cvonjka od jednom Panrema, nova 5ca. . . Da covek ne poveruje. . . Sad sam se bas sk. . .

Spisak malo skupljih automobila sto sam vidjao po Novom Sadu
Aston Martin DB9 1kom
BMW 750i 10-ak kom
Lamborghini Diablo 1kom
Bentley Continental 1kom
Jaguar XF 1kom
Lamborghini Gallardo 1kom
Audi R 8 1kom
Ferrari 599 1kom
Maserati Quatroporte 1kom
Jaguar XK 2008 1 kom
Honda NSX 1kom
Chevrolet SSR 1kom
Bentley Arnage 1kom
Ford Mustang 2008 1kom
Razni Porsche-i i Mercedesi vise od 20kom
Video sam i dva Maybaha u Beogradu(od jednog imam i sliku)

Kod nas u Srbiji je pravilo treba imati auto cim se pojavi na zapadu.
Vise novih auta sam video na ulici nego na sajmu automobila u Beogradu

Poslednja izmena:
Da, naravno. Nego...ovaj...kako se zoves i sta konkretno skupljas?
Hvala momci! Svidelo mi se sto ste toliko posveceni ovom hobiju. Posto vec poduze zivim u Engleskoj uz oca kolekcionara u razmeri 1:1, zavolela sam Engleze. Pre svega MG. Kad je lepo za uzivanje vozim jedan slatki mali MG Midget. Inace u kolekciji imam oko 200 modela, uglavnom u 1/43 i nesto u 1/24 i 1/18. Imam i nekoliko kamiona, to su uglavnom stari engleski koji imaju one slupane njuske kao buldozi...:zcepanje:

Hvala momci! Svidelo mi se sto ste toliko posveceni ovom hobiju. Posto vec poduze zivim u Engleskoj uz oca kolekcionara u razmeri 1:1, zavolela sam Engleze. Pre svega MG. Kad je lepo za uzivanje vozim jedan slatki mali MG Midget. Inace u kolekciji imam oko 200 modela, uglavnom u 1/43 i nesto u 1/24 i 1/18. Imam i nekoliko kamiona, to su uglavnom stari engleski koji imaju one slupane njuske kao buldozi...:zcepanje:

Lepo, lepo, nema sta. Inace, i ja "gotivim" engleze, mada ih slabo imam u kolekciji (treba da mi sutra stigne Lotus Esprit Type 79 James Bond 007). Simpatican je taj Midget, vidim, imas "taste-a". Ja sam poceo sa svakakvim razmerama, ali sam se sada preorijentisao iskljucivo na 1:18. Doduse, imam par modela u 1:43 i 1:24, ali to su oni modeli koji mi se bas svidjaju : Zastava 750, Peugeot 403, Land Rover Defender...uzivaj i dobrodosla na forum.

Eeeee braticu srbija je to.Ljudi nemaju ni krova nad glavaom ali u inat svima uvezu novu 5-icu.:D:D:hahaha:

Aston Martin DB9 1kom
BMW 750i 10-ak kom
Lamborghini Diablo 1kom
Bentley Continental 1kom
Jaguar XF 1kom
Audi R 8 1kom
Ferrari 599 1kom
Jaguar XK 2008 1 kom
Honda NSX 1kom
Chevrolet SSR 1kom
Bentley Arnage 1kom
Ford Mustang 2008 1kom

El kazem ja:per::hahaha::hahaha:

Dobrodosla mg lady.Ja posebno volim stare automobile u razmeri 1/43 i imam lepu kolekciju starih mg modela.Drago mi je da se pojavila i jedna dama medju nama.:super:

Aston Martin DB9 1kom
BMW 750i 10-ak kom
Lamborghini Diablo 1kom
Bentley Continental 1kom
Jaguar XF 1kom
Audi R 8 1kom
Ferrari 599 1kom
Jaguar XK 2008 1 kom
Honda NSX 1kom
Chevrolet SSR 1kom
Bentley Arnage 1kom
Ford Mustang 2008 1kom

EEEE,jos je najsmesnije sto su prvih deset automobila sa ovog spiska ,vlasnistvo jednog coveka,pa vi vidite...
Pozdrav svima,MG lady dobro dosla

Prvo dobrodošlica i sa moje strane.
Volio bih da postaviš par slika 1.18 jer možda vidim nešta novo.
Inaće ,i ja imam jedan MG Midget ali u 1:18. Lijepo bi ga bilo vidjeti uživo.

Prilozi

• 1.jpg
    1.jpg
    39,1 KB · Pregleda: 3

Back