AUTOMOBILI U RAZMERI

setra2.th.jpg
[/URL][/IMG] Evo i gligi da ne ostane kratak
Cije su setre? Dobri su modeli nema sta :) Ako se nevaram svi su kamioni od herpe i scanii bi trebalo ist oda se dize kabina, samo se prednja maska gurne napred i opa :)

Vidim da ima dosta interesovanja za busove u 1:87. Meni nisu tema, ali imam nešto kvalitetnog od toga, na pr. Bova futra... Imam i dosta busova i kamiona u 1: 43. Duplikate bih rado (i isključivo) menjao. Javljajte se. Imam lepu kolekciju KAMAZ-a, u original ambalaži.
P.S. Pošto se ovim bavim jako dugo (a usput sam i postavio pre neku godinu ovu temu), dajem vam koristan savet. Čuvajte original ambalažu. To će jednog dana povećati cenu modela. Pozdrav svima i samo nastavite sa lepim druženjem.

Novitet od sinoć:
BMW 700 Rennsport Coupe iz 1967 sa trke "Schorndorfet Bergrennen" i vozačem Heinz Eppelein-om. Model je od AutoArt-a,dilerski model.
U regularnoj prodaji su uvijek bili modeli iz 1960-1961 sa drugih trka i sa drugim vozačima (naravno i startnim brojem) ali se BMW odlučio da za svoju dilersku verziju izbaci model koji ,u osnovi, prikazuje model iz 1967-e godine.

Prilozi

• DSC00004.JPG
    DSC00004.JPG
    56,1 KB · Pregleda: 6
  • DSC00005.JPG
    DSC00005.JPG
    37,9 KB · Pregleda: 6
  • DSC00006.JPG
    DSC00006.JPG
    56,8 KB · Pregleda: 7
  • DSC00007.JPG
    DSC00007.JPG
    61,5 KB · Pregleda: 6
Poslednja izmena:
Novitet od sinoć:
BMW 700 Rennsport Coupe iz 1967 sa trke "Schorndorfet Bergrennen" i vozačem Heinz Eppelein-om. Model je od AutoArt-a,dilerski model.
U regularnoj prodaji su uvijek bili modeli iz 1960-1961 sa drugih trka i sa drugim vozačima (naravno i startnim brojem) ali se BMW odlučio da za svoju dilersku verziju izbaci model koji ,u osnovi, prikazuje model iz 1967-e godine.

:super::super::super::super: BMW!!! Poseban u svakom smislu!

dsc00076lw.jpg

Juce sam se ponovio sa dva nova modela, pa je red da ih i predstavim.
Prvi novitet je BMW M535i AUTOart.
Po mom misljenju, jedna od najlepsih linija BMW-a (uz, naravno, prvu seriju 6). U pitanju je top verzija tadasnje serije 5 koja je predstavljena na Auto Show-u u Amsterdamu davne 1985 godine.
Model dolazi u Millennium pakovanju. Na kutiji se nalaze slike i podaci o modelu (automobilu), dok je model cvrsto upakovan u stiropor.
Vec na prvi pogled vidi se da se radi o zaista kvalitetnom modelu. Ovaj model obiluje mnostvom kvalitetnih detalja karakteristicnih za AA. Na modelu se otvaraju hauba, gepek, prednja i zadnja vrata.
Boja je fenomenalna, a kombinacija sa krem enterijerom je savrsena. Detalji na farovima su odlicni, kao i na motoru i enterijeru.
Za razliku od BMW 3.0 CSI, ovaj model je mnogo laksi. To je i jedino sto me iznenadilo na ovom modelu. Naravno, ovo se ne moze uzeti kao mana ovog modela, ali ocekivao sam da model "ima kila".
Nekih bitnijih zamerki za ovaj model i nemam. Mozda samo da spomenem da ova krem sedista izgledaju malo previse "kao plasticna" ali, cekaj...pa i jesu plasticna:))). Evo i slika:

Ovaj model je drugi novitet u mojoj kolekciji.
U pitanju je regular ili "basic" verzija Ferrarija 250 GT California, koja je trenutno i jedina koju proizvodi Mattel. ELITE verzija je najavljena za kraj 2009 ili pocetak 2010 godine.
Model dolazi u simpaticnom pakovanju. Kartonska kutija unutar koje je model na zanimljivom postolju. Naime, postolje je odradjeno kao deo nekog "ciglastog" parkinga, sa sve sahtom:). U pozadini je prava alpska slika, krave, kucica, ogradica i poneki farmer...
Ovaj automobil bio je zvezda filma Ferris Bueller's Day Off, a trenutno predstavlja jednog od pet najskupljih i najpozeljnijih Ferrarija.
Posto je model iz regular Mattelove serije, nisam imao preterana ocekivanja. Nivo detaljnosti nije bas zavidan ima, tu i tamo, par interesantnih detalja i to je to.
Motor je krajnje jednostavno predstavljen, bez "zica" i igranja sa bojama. Farba je dosta dobra, boja-predivna. Unutrasnjost "plasticna", bez onih famoznih "tepiha" i sl. Nekako je Bburagovski, ali za nijansu detaljniji. Hromirani delovi su dosta dobri, Borrani felne su...pa, lepe, jednostavne i fino "hromirane", ali nista posebno.
Sve u svemu, lep display model. Verovatno ga necete skidati sa police i diviti se detaljima, ali kada kupujete ovaj model, to i ne ocekujete.

Back