Cije su setre? Dobri su modeli nema sta[/URL][/IMG] Evo i gligi da ne ostane kratak![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cije su setre? Dobri su modeli nema sta[/URL][/IMG] Evo i gligi da ne ostane kratak![]()
Koja je to razmera,pretpostavljam 43ka?
Cini mi se da su 1:18. Ako se ne varam, ovaj VW Golf GTI je Solidov?
Ovakav 2cv, samo malo tamniji imam. Gde si nasao reno 4?
Koja je to razmera,pretpostavljam 43ka?
[/URL][/IMG] Evo i gligi da ne ostane kratak![]()
Zasto bas vektor v8 biturbo?????![]()
Zasto? Kada sam bio klinac prvi puta sam ga video cini mi se u Auto Motor und Sport katalogu 1990 godine, i momentalno je postao moj auto snova. Jeste da je dizajniran "kao sekirom", ali mi se bas zbog tog dizajna i dopada. Jos da nadjem Aston Martin Lagondu iz 1979 godine, gde bi mi bio kraj.
@Mod.Setre su za gligija
Znam da su za njegajer samo on i ja sakupljamo kamione i autobuse, nego me zanima ko je proizvodjac![]()
Oni su dobriI moja setrica je od njih
Svaka cast!
Novitet od sinoć:
BMW 700 Rennsport Coupe iz 1967 sa trke "Schorndorfet Bergrennen" i vozačem Heinz Eppelein-om. Model je od AutoArt-a,dilerski model.
U regularnoj prodaji su uvijek bili modeli iz 1960-1961 sa drugih trka i sa drugim vozačima (naravno i startnim brojem) ali se BMW odlučio da za svoju dilersku verziju izbaci model koji ,u osnovi, prikazuje model iz 1967-e godine.