NEDO
Primećen član
- Poruka
- 659
I današnja novost. F1 Brabham BMW BT52 R.Patrese iz 1983 od Minichamps-a
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hvala za dojavu. Danas sam bio na jednu i imali su samo jedan kamioncic, sutra cu da vidim da odem do jos jedne da vidim sta ima tamo.@ Moderator, brzo na NIS-ove benzinske pumpeja danas slucajno svratio da vidim sta ima i ono cararaminih kamiona u 1:87 kolko hoces, svi su actrosi ali ima raznih modela.... Imao sam para kod sebe za samo jedan, ali cu sutra da pokupim ono sto mi fali
Gledaj ako ima neka pored auto-puta, posto je ova pored, verovatno zato i nisu rasprodali, ko ce da kupuje kamioncice, sve ljudi u putu, zurbi.... Slede slike kasnije ili sutra
![]()
Pa to su sve igračke! Da niste malo veliki za to?
U pravu si. Model je Mc.LAREN HONDA . U zadnje vrijeme je češći slučaj čuti Mc.Laren Mercedes pa sam instinktivno napravio grešku.
Svi modeli koje nabavljam su sa e-baya i do sada sam dosta zadovoljan i izborom , i brzinom isporuke kao i kompletnom organizacijom plačanja preko pay pall-a.
Prije sam nabavljao sa web stranica i nije bilo loše ali me je carina uvijek zajebavala i naplačivala svoje jer je robu pratio račun a sve što je preko 50.- € podlijegalo je carini.
Sada ,pošto su privatne pošiljke, nema računa u paketu tako da to prolazi kao igračka.
Čak je isporuka daleko brža. Iz V.Britanije mi paket zna doći 4-5 dan a poštarina je (uglavnom) od 8 do 12 € .
A ako te interesuju radnje i asortiman u mom kraju to je na nivou pozitivne 0.Od ovih malih (1:43 i manje) se može naći nešta Welly-a ili sl. i to po kioscima,pumpama i granapima.Ostalo ništa.
Ja bih uzeo tog policiskog i sto je najgore ima ga, medjutim prikolica mu je polomljena, onaj deo gde su konji odvojen je od sasije, vidi se da je polomljeno pa ga ne uzimam. Valjda ce uskoro doci neka nova osiljka kamioncica, red bi bio. . . Vec duze vreme nema nista@ moderator... Aha znam za tvog, on me je i ubedio da ga uzmem tj. slike koje si postavioIma jos i jedan sa prikolicom ko onaj tvoj beli euro leasing, samo sto je ovaj sivi sa nekim drugim natpisom i onaj crveni sa kontenjerom ko tvoj, njih moram da pokupim.... ima i policijski vuce prikolicu za konje, ali to mi i nije nesto zanimljivo.....