AUTOMOBILI U RAZMERI

@ Gligi Lepi su ti kamioncici :) Mercedes pogotovu ;)

@ nesha Jesi siguran da je bio Cararamin? Koliko ja znam ona nema manova, gledao sam prosle nedelje u Mercatoru i nije bilo nista od Man-a u NS, ali u bgd kad sam bio video sam malog u 1:87 ali nije bila Cararama vec neki drugi proizvodjac. . .

U ns-u u merkatoru?! Cek koji je to ducan onda? Kad se popnem na prvi sprat tamo sa jedne strane je dexy kids, a sa druge je ona kao njihova samousluga. I kad se udje unutra odma sa desne strane su igracke i tu su auti, zar ne? A tamo kod dexy kids ne secam se da ima tih kamioncica. . . Sad ispravi me ako gresim :)

Po mom poznavanju asortimana u merkatoru MAN TGA moze biti Majorette ili Mondo Motors. Ako je ovakav onda je Majorette?
mislim na razmeru u 1:87, e sad ima i vecih mozda.....
image027ov4.jpg

@ Moderator, mislis na na ove Mondo Motors, oni su sivi i u sivoj kutiji?? Imas i crvenog actrosa i neke amere, mislim kenworth - plavog pepsi i zelenog 7up..... ali sve jedno nisu skupi oko 200 din, ali kolko para tolko muzike... ja se vec duze vreme dvoumim da li da ih uzmem.....

@ Moderator, mislis na na ove Mondo Motors, oni su sivi i u sivoj kutiji?? Imas i crvenog actrosa i neke amere, mislim kenworth - plavog pepsi i zelenog 7up..... ali sve jedno nisu skupi oko 200 din, ali kolko para tolko muzike... ja se vec duze vreme dvoumim da li da ih uzmem.....
Ne sećam se kakva je bila kutija, ali čini mi se da MAN nije bio siv.

Svaka cast na kolekciji.Da nemas slucajno svaki kamion pojedinacno slikan?

Kako je ovo mocno.Ima li dje da se uzme,i koja bi bila cijena?

1.
Nasao sam ih u Budapest ali imaju samo aute, nisam se raspitivao za kamione jer su malo skuplji. Kad izadjes iz Keletija, sednes u bus 7 ili 73 na prvoj stanici, ne prelazis ulicu i ides jednu stanicu i tu izadjes i na uglu ti je prodavnica sa takvim stvarima. Imaju i Italeri, nekoliko prikolica, i imaju jako puno vojnih maketa i imaju ove autice na daljinsko upravljanje. . .

Evo i jučerašnjeg noviteta koji sam malo duže tražio i malo više platio ali sam ga morao imati. U pitanju je F1 Benetton Ford B194 iz 1994 sa M.Schumacherom za volanom.I ovaj model F1 je proizvod Minichamps-a ,kao i svi moji drugi F1 modeli .

@ Moderator, brzo na NIS-ove benzinske pumpe:D ja danas slucajno svratio da vidim sta ima i ono cararaminih kamiona u 1:87 kolko hoces, svi su actrosi ali ima raznih modela.... Imao sam para kod sebe za samo jedan, ali cu sutra da pokupim ono sto mi fali:D Gledaj ako ima neka pored auto-puta, posto je ova pored, verovatno zato i nisu rasprodali, ko ce da kupuje kamioncice, sve ljudi u putu, zurbi.... Slede slike kasnije ili sutra:D

Back