AUTOMOBILI U RAZMERI

Gligi,
Ne skupljam kamione, ali imam par komada. Ne bi ih prodavao, ali ako imas neke modele automobila u 43, 24, 18 koji me interesuju, mozemo se menjati!? Kamioni su celi i dosta ocuvani. Jedan od njih je stari Polistilov iz 80tih godina (ne znam koja marka) i nosi dve formule.

Trenutno nemam nista od automobila u tim razmerama, ali ako nesto zanimljivo iskrsne bices obavesten.

Danas sam se ponovio :) Dakle. . .

Kupljen je u ponte roso u NS (i mala dojava za sve iz NS-a da su nabavili krsa novih autiva sve od cararame ali vise nema nijednog kamioncica :mrgreen: ) I kako sada izgleda moja celokupna kolekcija. . .

Inace da dodam da je sve od Cararme osim Volvoa koji je od ne znam tacno koga i skroz sam nezadovoljan sa njim jer je ocajan (blago receno, a bio mi je najskuplji od svih) ali posto je to jedini volvo koga sam mogao naci onda sma ga uzeo. . .

Hvala! Sad bih da vidim da nadjem jos koju Cararamu jer koliko sam video vise nemaju mercedes u ponudi i bice samo Scania, pa da i njih malo nadodam dok se jos moze :)
Neke bi trebalo da imam, ali sve jedno ako hoces mogu da ih uslikam ponaosob i pokacim, nije mi problem :)

Super kolekcija, pogotovo sto je sve cararama, a oni su extra. A volvo je kao moj, sto si mogao da vidis i takodje se slazem da je skup, a nije dobar..... radi ga NewRay imam i iveco stralis od te firme koji je bolji od volvoa.... I ja cu te zamoliti ako mogu ovi actrosi pijedinacno? Inace cararama kamiona nema skoro nigde ovde u Bg-u:-( svuda sam trazio, jedino nisam isao u metro, oni su imali nesto.... cak sam razmisljao da zovem uvoznika i da pitam gde moze da se nadje?:D

Slikacu pa kacim veceras. Sto se tice metroa ja sam bio ovde u NS i imal su samo actrosa policiskog sa camcem pozadi. I nije bio skup mozda ispod 300 din, ali je bilo valjda Cararama junior. Vidi u Tempo ako ih trazis jer kod nas u NS imaju jos nekoliko crvenih Actrosa (u obe varijante). . .

A sad u detalje ;)
Prvo Scaniina mesalica, 1:80

Sada opet scania u razmeri 1:80

Sada idem sve na 1:87 i mercedese. . .

Sledeci tegljac kojeg imam

Sve je isto samo malo drugacija varijanta :) Koliko sam video od sada ovo ce biti Scania u Cararaminom programu. . . .

I sa ovim bi bilo zavrseno ono sto se tice Cararame :) Onog smecarskog nisam slikao jer su slike gore pa da ne pretrpavam. . . Mada morampriznati da me je lepo iznenadio, pored sto se dize onaj zuti deo, ima i ono za ciscenje sto se kao izvlaci pa da cisti put. . . Jako dobra maketa :) Nadam se da se lepo vidi na slikama, slikano je sa telefonom pa moze da manjka. . . Volvoa cu okaciti sutra ili neki drugi dan jer me imageshack uzasno zaj. . . Pa zato. . .

Kvalitetni modeli nema sta, super su:) Ja sam video scaniu kao smecara kad sam kupovao onu moju(ista kao tvoja) i tog miksera, bila je jos i slep sluzba.... ali sad nema nista od toga.... A i ove actrose sam vidjao u Rodicu, takodje ih nema.....

Ja ne sakupljam makete ali trazim one automobile na daljinsko upravljanje.Ali da nisu one obicne igracke za decu vec da su malo profi.Da li to moze da se nadje kod nas ili mora preko neta?Mada trazio sam neki dobar strani sajt i nisam nasao nista sto vredi,sve same decije igracke.Da ne postoji mozda u Beogradu neki klub u kojem se organizuju takmicenja sa ovim daljincima?Ako neko zna neki dobar sajt ili nek predlozi model,sigurno da ima jos nekog ovde ko voli ove daljince.Thanks

Danas sam se ponovio :) Dakle. . .

Kupljen je u ponte roso u NS (i mala dojava za sve iz NS-a da su nabavili krsa novih autiva sve od cararame ali vise nema nijednog kamioncica :mrgreen: ) I kako sada izgleda moja celokupna kolekcija. . .

Inace da dodam da je sve od Cararme osim Volvoa koji je od ne znam tacno koga i skroz sam nezadovoljan sa njim jer je ocajan (blago receno, a bio mi je najskuplji od svih) ali posto je to jedini volvo koga sam mogao naci onda sma ga uzeo. . .
Koliko sam uspeo da vidim nemaš MAN TGA šleper, a ima ga kod tebe u Merkatoru, Cararamin je, 641 dinar košta. Do subote na sve cene daju popust 10%. Imaju mnogo modela Cararaminih i Buragovih, sad sam upravo video. Zapali su mi za oko Subaru Impreza, BMW Izeta s prikolicom, Dodge chalenger, H2, sve u razmeri 1:43. Veoma mi se dopao i Lamborghini Gallardo Sryder 1:32, a takođe i veoma lepo urađen Defender 1:24.

Evo sta sam prekjuce dobio od druga, mada do danas nisam imao toliko veliku razmeru i nisam bio odusevljen ovom markom, ovaj nije uopste toliko los (mislim na sam kamion tj. tegljac bez p.p.), slike nisu bas nesto posto je slikano telefonom...

New Ray Iveco Stralis 1:43

slicica072gn7.jpg

slicica077fz7.jpg

slicica078rf8.jpg

Back