Superbird
Iskusan
- Poruka
- 5.751
Pa od 1985. Alfa prakticno ne postoji, tako da jeste poslednja.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Popis je daleko veći. Ali mislim da u automobile sa dušom nismo (osim) Nacionalne klase pomenuli još dosta takmičarskih automobila od kojih smo kao klinci dobijali lupanje srca. Ne mislim pri tome na neke super automobile kakve smo imali prilike uglavnom da gledamo ispred hotela "Metropol" kad zaluta neki stranac. Mislim na tada aktuelne turističke automobile koji su uz određene prepravke i zvaničnu homologaciju , postajali rasni trkači.BMW 2002, Opel Manta, Ford Capri, VW Karmann Ghia, Alfa Spider, MGB, Triumph Spitfire, Peugeot 404 cabrio...
Iako sam mlađa generacija, znam da su naši ćalci dobili kilu na mozgu misleći o ovim autima....U vreme kad su oni bili fancy...

Svaki auto koji opstane tolike godine mora da ima veliku dušu!
Evo ga jedan sa dusom,a trazio sam onu reklamu sa Renoom 4 na divljem zapadu,indijanci,kauboji i sl.Ta je bila odlicna za ono vrijeme,a cetvorka jos uvijek ide i ne da ima dusu...ogromnu...

Imaš pićence!
 Imaš pićence!Zavisi od šofera!Aleko sa standardnim motorom VS blago nabudženi Trabant 601... Na koga tipujete na 402 metra?

To znači da moraš da radiš na olakšavanju vozila, dve litre goriva, skidaj patosnice, izbacuj pepeljaru, retrovizor, ručice od stakala, skidaj sve sa sebe osim gaća, itd...Obojica smo dobri šoferi, ali Aleko ima bolji balans, Glišina suvozačica Tanja je vitkija...