911s [SK]
Poznat
- Poruka
- 9.260
A bogami, ja sam ovo jednom odštampao i napravio. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Poslaću i tebi neki. Nemam baš Taunus, ali naći će se ...911s [SK];12101077:A bogami, ja sam ovo jednom odštampao i napravio.![]()
Ma motor nije ni čačkao... Mast.rbirao je oko vešnja i slično... Video sam da seče neka krila i unutrašnje limove, amortizere isl... Upasovao je više od pola prednjeg hraja one askone što liči na aleka ( sa zakošenim krovom ) na to g.vno...
I oni uloze trud u to sve,nekome je i Lada auto sa dusom.
Daleko od toga da ispadne nakaradno. Evo kako izgleda Lada Priora koja od ove godine nastupa u WTCC šampionatu. Usput, ima 240 KS!Џаба му што је уложио труд када на крају од тога испадне нешто накарадно.
Разумем да је Лада некоме ауто са душом али не разумем буџење исте. Тачније, не разумем буџење ниједног аута.

Trap nije za amaterska zezanja, ode glava čas posla!
Мени је лично та Аскона веће го*но него Алеко.
Мада ми уопште нису јасни људи који буџе кола, нарочито кршеве типа Кец, Алеко, Лада...

E, to su bili i automobili i trke sa "dušom". Sledi još poslednja treća divizija. Stiže brzo!Došlo mi da ljubim ekran kad sam ovo video...
!
E, to su bila vremena kad su automobili bili ono što treba a ne kalupi za sapun!Samozadovoljavao sam se gledajući slike ovih mečki i opela.... Pošla mi voda na usta...
E, to su bila vremena kad su automobili bili ono što treba a ne kalupi za sapun!
Da, i kad ti crkne bilo šta od tih DŽVDCIMGH...tehnika, možeš samo da plačeš na putu... Ali zvuči!E ova ti je dobra. Danas svi auti izgledaju isto, svi su srebrni (setite se koliko puta smo se nasr*li po izboru boja iz SSSR-a ili DDR-a,a ovi nisu ništa maštovitiji), i svi su od plastike... Puni su elektronike... I pretvorili su se u hemijske formule: CDI, TDI, 1.1 MPI, JTD, OHV, 5.5 GTI, SOHC, 2.2 TDCI....