- Poruka
- 33.100
Sad stvarno,.... Kao da pričaš o Ladi!Espanol:S type je nešto najjadnije što se firmi dogodilo u celoj slavnoj istoriji...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sad stvarno,.... Kao da pričaš o Ladi!Espanol:S type je nešto najjadnije što se firmi dogodilo u celoj slavnoj istoriji...
Govorim o jadu nakačenom na platformu Ford, sa motorima Ford V-6 i V-8, sa komičnom maskom (pogledaj bolje) na kojoj piše Jaguar...Jedine "šestake" koje je Jaguar pravio bili su čuveni linijski XK sa dve bregaste i zapreminama od 2,4 ; 2,8; 3,4 i 3, 8 litara. Poslednja varijanta je bila 4, 2. A nepoznavanje istorije (i tehnike) te ne opravdava da nastupaš tako. Ako hoćeš dalje te motore je nasledio V- 12. Imaš li neke prave argumente ili arčimo vreme zato što si ti zadivljen Ford- Jaguarom svog direktora?jomini:Sad stvarno,.... Kao da pričaš o Ladi!Espanol:S type je nešto najjadnije što se firmi dogodilo u celoj slavnoj istoriji...
Vidi ga sad, što se ljutiš!?? Samo sam rekao da je dobar auto, ne dižem ga u nebesa uopšte. Bezveze...Espanol:Govorim o jadu nakačenom na platformu Ford, sa motorima Ford V-6 i V-8, sa komičnom maskom (pogledaj bolje) na kojoj piše Jaguar...Jedine "šestake" koje je Jaguar pravio bili su čuveni linijski XK sa dve bregaste i zapreminama od 2,4 ; 2,8; 3,4 i 3, 8 litara. Poslednja varijanta je bila 4, 2. A nepoznavanje istorije (i tehnike) te ne opravdava da nastupaš tako. Ako hoćeš dalje te motore je nasledio V- 12. Imaš li neke prave argumente ili arčimo vreme zato što si ti zadivljen Ford- Jaguarom svog direktora?jomini:Sad stvarno,.... Kao da pričaš o Ladi!Espanol:S type je nešto najjadnije što se firmi dogodilo u celoj slavnoj istoriji...
To je već osobno motorno vozilo iz druge priče...Nije za direktore tog tipa!HEMI 426:e a da direktor ( diktator ) vozi ovo...
![]()
Pa učim, zar ne? Samo pazim malo na svoje, branim ih koliko mogu. :?Espanol:Uopšte se ne ljutim. Pokušavam samo da od ovog foruma načinim mesto za ozbiljne razgovore i (po mogućstvu) neko učenje. Nisam rekao ni da nije dobar auto, samo znam da je auto tih karakteristika i kvaliteta mogao da kupi za mnogo manje novaca. Samo ne bi pisalo Jaguar, čime se ovaj "poznavalac" sigurno silno diči...![]()
Espanol:Mogu misliti, znam takve likove dobro...![]()
Video sam jedan, ima niskoprofilne gume na G traktoru!HEMI 426:Espanol:Mogu misliti, znam takve likove dobro...![]()
sta reci za lika koji zivi u mom kraju, izuva se ispred kuce sa lavovima i labudovima na ulazu a vozi G 55 AMG sa 475 KS!!! jezivo... :shock:
Javlja mi se da tu fali neki "crveni" da razbije monotoniju...HEMI 426:ja sam video 2 G 55 AMG u NS, oba crna ali su tablice drugacije i to su oba bila na istom mestu u isto vreme...![]()
Espanol:Javlja mi se da tu fali neki "crveni" da razbije monotoniju...HEMI 426:ja sam video 2 G 55 AMG u NS, oba crna ali su tablice drugacije i to su oba bila na istom mestu u isto vreme...![]()
![]()
Pa sta ako je bozana?! :?HEMI 426:jeste da je "božana" ali je legendaran auto...vrhunska tehnika, snaga, brzina, dizajn, exkluzivnost i sportski uspesi....sve na jednom mestu...
![]()
![]()

Zbog toga i volim prave engleze,prave ih dzentlmeni, italijane, prave ih smekeri i naravno, naravno, naravno, amerikance, prave ih kauboji...

A i za Dzordza