Automobili iz Holandije

• Začetnik teme Začetnik teme botr
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ajd sto serres al sto lazes to je problem tcog zivota.
Opet te hvatamo u lazi.
Zvoj auto nema bord kompjuter i to smo davnih dana ustanovili.
Pa valjda mi bolje znamo od tebe sta tvoj auto ima a da ga ima ovaj forum bi pucao od slika potrosnje kako pri 70 na magistrali trosi 6L. 😂
Ovako stalno ulazis u raspravu o potrosnji a ni jedne jedine slike. Prema tome cuti i ne lazi.

I kao sto rekoh, evo nitrorazredjivac i evo bez zatackavanja kako je ispao posle 20s i sa najobicnijom krpom.
Ovo malo se zatacka sa belom bojom i to je to. Za auto star 15 godina sta bi vise?
A felne sa sinom kiselinom i bice mnogo lepse. Ne vidim u cemu je problem ako neko opere,ulepsa i dotera auto u stanje kako bi auto lepse izgledao?
IMG_20250228_134256.jpg

Eto od babe devojka za 5 minuta i posle se pitate šta kako zarađuju milione na polovnim automobilima a vama iza ćoška otpao točak :lol:

A vidim i guma ispustila hoće da padnu i neke nove nalivače i rs turbo ratkapne? :super:

Pa ti lupetas kako svi automobili iz uvoza imaju 500k km jel tako?
E ovaj ima 115k km i ful servisnu istoriju i to ne samo u vidu servisne knjzice za koju opet kazes da se napravi za 10€ nego u vidu fiskalnih racuna iz ovlascenog servisa.

Kako da ne.
Bilo je u mom butiku i kola sa 30k km a brdo sa ispod 200k km tako da ne lupetaj.
S druge strane i oni sa 300k km su bili u odlicnom stanju i sluzili kupce odlicno.
Juce pricam sa likom sto spusta satove i pitam ga koji mu je rekord i kaze da ne zna ali misli da je bio neki sa 800k.
Ima i toga ali neki od prodavaca ne uzimaju takva kola ni po koju cenu.
Meni se nudio svojevremeno jedan auto sa 560k km i bio je bas povoljan ali ga ne uzeh.
Jednostavno ne zelim da ikoga varam ali razuman covek hoce da uzme auto sa 300k jer je svestan da je dobio dobru cenu i dobar auto.
Sutra uzimam delove za veliki servis za Mondeo 2.0 TDCi 2015 i kostaju me 27800 din i rukke majstora 100€ a menjam i antifriz i sve ostalo kao i spaner i pk kais koji obicno ne menjaju jer je dobar kao sto je i ovde ali radi se kako treba pa se sve menja..

Gledam povremeno kada se neko od prijatelja interesuje za neki auto. Gledam i ja naravno da uzmem neki za trke i to je sve davno umorno. Svi su veoma potrošeni u srbiji nijedan ispod pola miliona km.

Retko kad se pojavi auto sa originalnim patosnicama i nepotrošenim volanom, prekidačima, sedištima itd. Naravno mislim na originalne delove a ne zamenjene prekidače svetla ili samo prelepljene novim stikerima koji se prodaju na kp sajtu.

Ono što mi je zapalo za oko je kompletna korozija podvožja i donjih delova vrata, haube itd koja je danas na većini automobila iz uvoza. Dakle danas su automobili iz uvoza više nego ikada truli i voženi.

Ne znam zasto vecina misli da se hvalim?
Ukazujem ljudima da se ne dovlace samo i iskljucivo krsevi od kola kako nam to mario ovde servira.
Evo malopre sam slikao Tiguana na mestu gde slikam sva kola za oglase i evo ga kako sad izgleda.
IMG_20250408_172221.jpg
IMG_20250408_173139.jpg

Ne znam zasto vecina misli da se hvalim?
Ukazujem ljudima da se ne dovlace samo i iskljucivo krsevi od kola kako nam to mario ovde servira.
Evo malopre sam slikao Tiguana na mestu gde slikam sva kola za oglase i evo ga kako sad izgleda. Pogledajte prilog 1711549Pogledajte prilog 1711550

Iz vrlo jednostavnog razloga…svi tvoji postovi su u vezi automobila koje prodaješ ili si prodao, a sve sa reklamom na njima o svojoj firmi.☺️

Pa?
Reklama je jedno a hvaljenje drugo.
A svaka reklama je dobra i kad tad se neko obrati jer je vise prsao od obilazaka i trazenja dobrog auta.
Mene evo trenutno troje ljudi ceka za automobile koji treba tek da stignu. Ne mora da znaci da ce svi kupiti ali ce neki kupiti sigurno.

Pa?
Reklama je jedno a hvaljenje drugo.
A svaka reklama je dobra i kad tad se neko obrati jer je vise prsao od obilazaka i trazenja dobrog auta.
Mene evo trenutno troje ljudi ceka za automobile koji treba tek da stignu. Ne mora da znaci da ce svi kupiti ali ce neki kupiti sigurno.
Pa to sto si upravo napisao je hvalisanje, a ne reklama.
Sto se mene tice, meni je to ok, ali bezveze zvuci sto sad pokusavas tu nesto da objasnis....tacno ono sto prodavci kola i inace rade...

Back