Automobili iz Holandije

• Začetnik teme Začetnik teme botr
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Problem je što sve ispod auta bude TRULO! Kočione pločice ne mogu da se promene bez brenera!

Takvim automobilima je svaki šraf truo i zapekao. Svi amortizeri i vitalni delovi su istrulili čak i amortizeri! Svi delovi od gume su istrulili od soli i hemije koja se posipa!

Ti si preprodavac pa u tome ne vidiš ništa loše. Kupiš ga trulog i preprodaš nekome ko nema pojma.

Gledao sam i ponudu nekih placeva tamo. Sve trulo i žalosno. U oglasu i piše da je truo što se kod nas zamaskira i proda nekoj dileji.

Problem je što sve ispod auta bude TRULO! Kočione pločice ne mogu da se promene bez brenera!

Takvim automobilima je svaki šraf truo i zapekao. Svi amortizeri i vitalni delovi su istrulili čak i amortizeri! Svi delovi od gume su istrulili od soli i hemije koja se posipa!

Ti si preprodavac pa u tome ne vidiš ništa loše. Kupiš ga trulog i preprodaš nekome ko nema pojma.

Gledao sam i ponudu nekih placeva tamo. Sve trulo i žalosno. U oglasu i piše da je truo što se kod nas zamaskira i proda nekoj dileji.
Zavisi sta gledas ako gledas dno dobiješ dno i ako sam ne radiš onda je normalno da kukas .. .Nisu svi auti za svakoga onaj jo ne zna da radi sam on ne gleda auta koja trebaju da se rade .Kod mene se baca vise soli od Holadije a aparat za varenje nisam uzeo u ruke godinama Danas mi je auto sav beo od soli jel je pao sneg ali cu ga odvesti na pranje za dan dva ..Zimi kad bacaju sol je pranje jednom sedmično obavezno ako misliš da nemaš problem sa korozijom ..Ti sad hoces da kažeš da niko ne pere auta zimi ?

Što bi se neko zaiebavao sponu ili rame da promeni ceo dan? Znaš ti dobro o čemu ja pričam. To neće nijedan majstor da radi. Digne, pogleda, spusti i kaže dođi juče jer je odjednom prezauzet.

Ko kupi auto iz takvih zemalja najebo je!

Za karter ..Kad menjaju ulje odvrnu dodatnih 10 sarafica i zamene ...15-20min posla sa manjim pištoljem ide jako brzo ..Ko menja rame ceo dan ?..Na Alfi ne moze biti komplikovanije jer moras skinuti prednji branik da bi došao do jednog sarafa pa mi je uzelo oko 2sata a prvi put sam radio ..2 put ide dosta brže ..Ubeđen sam da bi sad mogao isood 1 sata ..Kod Golfova Skoda i sl se menja za 15-20min i to da ne žuriš ..

Ma samo ti menjaj ako si lud. I auspuh stavi nov jer ga so pojela. Alu felne nove jer su se dezintegrisale od soli. Usput ptomeni i šoferku jer je jebbena so nagrizla! Ne može da se vozi jer je sva u rupicama!

Sve je to džabe!

Ma samo ti menjaj ako si lud. I auspuh stavi nov jer ga so pojela. Alu felne nove jer su se dezintegrisale od soli. Usput ptomeni i šoferku jer je jebbena so nagrizla! Ne može da se vozi jer je sva u rupicama!

Sve je to džabe!
Pa nije dzaba u tome i jeste poenta a nije ni neki problem ako radis to ..Nekom ovlašteni servis kaze 6k€ prepadnu se i spuste cenu 6k € a ja to realno završim za 3-4x manje.

Evo dva holandska "krsa" koji mi takodje stizu uskoro. 😉
VW Polo 1,2 TDi 2011 i Toyota Auris 1,6 2012.
Prosto se raspadaju koliko su loši. 😂
IMG-20250123-WA0114.jpg
IMG-20250123-WA0054.jpg

Ne pravdam se nego pokazujem narodu na forumu da mario laze i izmislja.
Naravno da se nadje i havarisan auto ali jel neko vara ako prodaje takvo vozilo?
Do kupca je jel hoce da kupi takvo vozilo a mario to predstavlja kao prevaru.
Totalna glupost.

Back