Automobili iz Holandije

• Začetnik teme Začetnik teme botr
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Evo gledam ih na AutoScoutu i ima ih 14 primeraka i idu od 6000 pa preko 8000.
Troskovi uvoza su 1500 carina i 350€ dovoz na kamionu sa 9 vozila. Pisem ovo za Holandiju.
Sve u svemu izadje to solidno vise ali ja sam uzeo ovu na slike i uleteo kes unapred i zato dobio bolju cenu.
Golf 7 hibryd 2015 kosta od 12000 pa navise a ova Jetta ce biti oko 8000.

To je mrtva baterija koju repariraju kod gige u šupi tj zamene crknute ćelije. Posle par meseci crkne sledeća i tako u krug. Obično preprodavac podmetne neki papir da je baterija menjana baš preključe. Stavljena nova u ovlašćenom servisu :rumenko:

Naravno da nikad necemo videti takav papir.
To je samo njegova prica koja ne pije vode.
Pazite,on nikad nije seo u hibrid a kamoli vozio ali on zna kako se radi sa baterijama.
O velikom servisu tek da ne pricamo jer koliko sam puta rekao da se veliki odradi ma sta negde pisalo a ako je nekom stalo do 300€ prosecnih za veliki servis na prosecnoj ceni auta od 5000€ onda auto i nije za njega.

Naravno da nikad necemo videti takav papir.
To je samo njegova prica koja ne pije vode.
Pazite,on nikad nije seo u hibrid a kamoli vozio ali on zna kako se radi sa baterijama.
O velikom servisu tek da ne pricamo jer koliko sam puta rekao da se veliki odradi ma sta negde pisalo a ako je nekom stalo do 300€ prosecnih za veliki servis na prosecnoj ceni auta od 5000€ onda auto i nije za njega.
Dobro, ali baterije su mnogo skuplje od velikog servisa

I u Nemačkoj je samo sto ni dosta mukjaju sa km ko Holandeza to ne moze kažnjivo je po zakonu a i vode evidenciju kao i kod mene ..Dobra opcija ti je Swe tamo maze aute slabo ko vozi preko 110km/h kamere su svakih 5km a pdv ti je 25% a voze dobra auta pogotovo ako gledas Volvo a ima i tih passata ..
Svedska, uticasj soli...vise snega i leda, logicno da se upotrebaljavaju vece kolicine soli...mada, sve to ne mora da znaci...bitnije, ko je vozio

Pa kako im onda onako istrule automobili?!?? Jbt truli i pod haubom mogu misliti kakvi su odozdo.

Screenshot_2025-01-09-18-36-25-731-edit_com.infostud.android.pa.jpg

Ovo isprskaš belim sprejom za farbanje radijatora i auto ko nov

Pogledajte prilog 1689744
Ne majstore. To se skine nitrorazredjivacem ako nisi znao.
Snimicu ti video kako skidan a ove crne su od tovat masti od kamiona.
Ali ti si prokletinja koja gleda da nekom napakosti ali mozes da me povuces i vices uzbuna.
Sutra izlazi pa cu ti snimiti kako sam skinuo i kako ce od svega toga ostati samo jedna tacka koju cu lako zatackati belom bojom.
Opusti se i nemoj nam se nervirati. 😘
@botr
Nemam pojma koji je motor.
Uzeh ga iz nevezuse a kad sam ga upalio cujem prelep zvuk a vlasnik je stavio K&N vazdusni filter jer to mu je nalepljeno na poklopcu motora. Sutra cu sve znati.

Pa ako si gulp da ne znas da se auspuh cuje nazad a ne napred onda sta da ti kazem?
A sa sonom se peru tockovi i stakla ako imaju fleke po sebi.
Ovo za motor je tvoj iskrivljeni um odlucio da se pere sa sonom kiselinom.
Snimak sutra sledi pa ces da vidis sta je iskustvo i znanje a sta je tvoj retardirani pogled na svet gde mislis da sve znas a u stvari pojma nemas sa zivotom.
Da je tako dokaz su auto i telefon koji si kupio... a to sto te auto sluzi pa sluzio bi te isto tako i Yugo jer sve novo ce sluziti do nekih kilometara a onda kad krenu kvarovi onda je vec druga prica.

Back