november child
Elita
- Poruka
- 18.222
..dodushe...za pare.. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Nego nesto razmisljam a kakav nam je Dzordzi to vozac?

On je onaj kome samo vidiš senku na kolovozu ispred tebe, jer on vozi Mercedes Benc stelt S klase, koji je još uvek najčuvanija industrijska tajna i kao takva dostupna samo najboljima i, naravno, najopasnijima
Tako da ne treba da brineš, svi mi ostali smo samo sitni mravi na zemljinom šaru i nikad ga nećemo sresti u saobraćaju.
Osim ako biciklom ne naumi da pređe ulicu van pešačkog prelaza
To nam je jedina šansa da vidimo nindžino lice![]()

vazi dzordzi, polozio si iz prve, polozicu i ja.
edit usput, pomnozi broj dopunskih casova sa brojem kandidata, pa vidi da li se isplati ili ne.
@tema svecano obecavam da cu od danas paziti sta radim i nista necu zaboravljati.![]()
niko ne bije nikoga po usima da UZIMA dopunske casove i ne uzima ih svako..dakle ne postoji racunica
A sto se butas u prazno leba tiniko ne bije nikoga po usima da UZIMA dopunske casove i ne uzima ih svako..dakle ne postoji racunica
![]()
i ne osvrci se vise na ovu temu.
aj vazi..to cu pos kad priznas da sam bio u pravu

uh jeste zaebato..al cudi me da rizikuju instruktori dal bi im osiguranje uzelo u obzir poledicu..to je cista sreca po ledu nema iskusnih
uh jeste zaebato..al cudi me da rizikuju instruktori dal bi im osiguranje uzelo u obzir poledicu..to je cista sreca po ledu nema iskusnih
danas je kod nas na parkingu (na poslu) ispao karambol zbog pledice...na svu sreću došla polupešaka na posao

auuu, brate kakav je led po onoj Banjici.
Pa ja cu da poginem na onom poligonu, a ne da polozim voznju.
Kako sam proklizala danas, nemate pojma. Kao skrecem levo, a otisla skroz na suprotnu stranu. JEZA ziva. A i ivicnjak gazim na skretanjima, sto mi se inace nikad pre nije desavalo. Jednostavno proklizam.
Jos za ponedeljak najavljuju susnezicu i sneg ceo dan.
Brate, ako ja ovo polozim u ponedeljak, onda taj sto me pusti nije bas citav. Mislim, znate kad nema teorije.

auuu, brate kakav je led po onoj Banjici.
Pa ja cu da poginem na onom poligonu, a ne da polozim voznju.
Kako sam proklizala danas, nemate pojma. Kao skrecem levo, a otisla skroz na suprotnu stranu. JEZA ziva. A i ivicnjak gazim na skretanjima, sto mi se inace nikad pre nije desavalo. Jednostavno proklizam.
Jos za ponedeljak najavljuju susnezicu i sneg ceo dan.
Brate, ako ja ovo polozim u ponedeljak, onda taj sto me pusti nije bas citav. Mislim, znate kad nema teorije.
ali hoće...

Kanalić koji sam pominjala se nalazi ispod te rešetke i može da se doiti kad digneš haubu. Ako nije pristupačan celom dužinom, oterati kod majstora i sesti mu na glavu da to očisti. Mada, logično, najviše đubreta se tu skupi tokom jeseni, ali opet bi valjalo da je čisto sad u ovom "mokrom" periodu.kad cistim soferku, obavezno ocistim i taj resetkasti deo ispred brisaca od snega i leda

Za friške vozače:
Nemojte da budete lenština kao ja, proverite antifriz, namackajte gumu od vrata da se ne lepe od mraza, zamenite platnene patosnice gumenim, setite se koja vam je tečnost za šoferku u kolima, ako još ima letnje dodajte zimsku u većoj koncentraciji (smrznute mlaznice su smor neviđeni), kupite ono za odleđivanje brava, dobru strušku, četku...
Hint: u ovom vodenom periodu treba proveravati onaj kanalić ispod šoferke gde se sliva voda i odakle otiče dole, napolje iz kola. Tu tokom jeseni ume da se nakupi lišća, grančica i kojekakvog trunja, pa se odvod zapuši, a onda je pitanje gde će voda da nađe put. Meni je jednom našla put u kabinu i poplavila pod kod suvozača![]()
hvala, Medo, Cicak.
JA kontam da oko tog polaganja i nece biti bas puno do mene. Ja se u principu ne isprepadam u takvim situacijama, nisam neki tremaros, ne plasim se javnog nastupa i td, prosla sam celih 45 casova, za vikend idem jos jednom da probam poligon sa kolegom sa posla koji ima istog fiata kao ovaj sto je u skoli i to je to.
Sta god da se desi, spremna sam na sve pa sad, videcemo...
HVala svima na podrsci.