Mirka Šizika
Elita
- Poruka
- 20.421
Zivim na raskrsnici dve manje prometne ulice.
Valjda bas zato tu auto skole vrse obuku vozaca i vozacica .
Ta je raskrsnica omiljeno mesto za polukruzno cini mi se svih auto skola u BG.
Po ceo dan se zato cuju kocnice, sirene , o sudarima necu ni da govorim.
Gledam to sa terase pa se mislim....ja bi jednom trebala da polazem tu voznju
Aj sto se bojim to cu nekako da prevazidjem , al sto ce da mi trube i sto ce to da me nervira - e to ne mogu.
Poznato je sta muskarci misle o zenama vozacima, jos je strasnije sta zene misle o zenama vozacima , a sta se globalno misli o ucenicama voznje to vidim kad gledam sa terase nesrecnice za volanom kako se znoje dok sa 4 strane trube drugi ucesnici u saobracaju.
I KAKO ja sad da se odlucim da sednem za tog drndavog juga pitam vas ja ???
Kako su izgledali vasi casovi , sta vas je nerviralo, plšailo, od cega ste strahvale???
I sad posle svog tog iskustva sta imate da me posavetujete ???
Ajte drage moje ...samo afirmativno molim vas i bez pljuvanja zena vozaca jer TO NIJE TEMA !
Valjda bas zato tu auto skole vrse obuku vozaca i vozacica .
Ta je raskrsnica omiljeno mesto za polukruzno cini mi se svih auto skola u BG.
Po ceo dan se zato cuju kocnice, sirene , o sudarima necu ni da govorim.
Gledam to sa terase pa se mislim....ja bi jednom trebala da polazem tu voznju
Aj sto se bojim to cu nekako da prevazidjem , al sto ce da mi trube i sto ce to da me nervira - e to ne mogu.
Poznato je sta muskarci misle o zenama vozacima, jos je strasnije sta zene misle o zenama vozacima , a sta se globalno misli o ucenicama voznje to vidim kad gledam sa terase nesrecnice za volanom kako se znoje dok sa 4 strane trube drugi ucesnici u saobracaju.
I KAKO ja sad da se odlucim da sednem za tog drndavog juga pitam vas ja ???
Kako su izgledali vasi casovi , sta vas je nerviralo, plšailo, od cega ste strahvale???
I sad posle svog tog iskustva sta imate da me posavetujete ???
Ajte drage moje ...samo afirmativno molim vas i bez pljuvanja zena vozaca jer TO NIJE TEMA !