medved_bg
Elita
- Poruka
- 15.540
ja sam se danas izblamirala ko nikad -kreten me tako zagradio (ustvari ne samo mene već najmanje 20 automobila koja treba da izađu sa parkinga)
nisam uspela sama da se isparkiram već sam imala navođenje od strane kolege (sa sve motaj pun levi ali pokazivano rukom kako da se mota) i sa sve podizanjem jednih kola da bi prošla (mada i za ostale bi to pomeranje moralo da bude, ali ne objašnjavanje u koju stranu da se koliko mota...čim sam videla da ne mogu da izađem, a znam da me na sred ulice u gradu čeka dete na - beskonačno da ga vozim...uspaničila sam se i iznervirala....i tako...da se požalim...
parkiranje je stvar koju mrzim najviše na svetu i zato se lepo uparkiram unazad da lako mogu da izađem...al ne vredi...svakojakog sveta ima....
Mene su jutros tako stisli sa obe strane da sam ulazila kroz gepek

Mislim, jeste na pandi to malo lakše jer je visoka pozadi i obaraju se sedišta skroz, ali, brate mili, velika sam ja devojka da se tako zavlačim u mali auto

nije vam cudno sto se svaki dan neko chukne..to vam nije cudno..pa to treba da se malo regulise..da ne dobija svaki nalozeni klinac vozacku i odma sutra kupuje kola da ispadne faca..a realno koj ce mu k auto pre nego li ima posao a ne da mu mama i tata kupuju chorbu i delove