Meda Božanin
Ističe se
- Poruka
- 2.440
Da nisi došao u poslednjoj epizodi ne bi tako nagađao i proizvoljno lupetao ko je sta rekao ili ko je ko. Nemaš načina da znaš moje iskustvo, šta sam vozio ili šta sada imam, sve ostalo je lupetanje.Ti si neki tvrdikorni manuelac, koji verovatno nije imao ozbiljniju priliku da vozi jači automatic bar neko vreme .
O motorciklima ne znam ništa, i mislim sa ovde priča o automobilima…Sa paddle shifter iz 6-5-4-3 uradiš brze nego manuelac menjacem. I tu nema rasprave, to mize samo protivreči ko nije imao prilike to da uradi.
Čak i tu ima prednost, ako u svojoj žurbi pogrešiš brzinu i umesto 6-3 ti 6-2 (govorimo o manuel) naći ćeš ventile zakucane u haubi motora.
Naravno da sve ima veze sa menjacem, jer sam koncept menjača omogućava taj komfor koji je vise nego koristan
Napad na karakter a ne na razlog ili rečeno ima svoje posebno mesto u diskutovanju. Mani se toga.
Evo ti na srpskom:
https://sr.m.wikipedia.org/wiki/Argumentum_ad_hominem
Ja odgovaram na šta je rečeno a ne šta cenim da je iko ovde
PS
Ko "u žurbi" nabode iz 6 u 2 i istera ventile kroz haubu, za njega je automatik. Za slicne pisdarije sam sam više puta predložio automa5ik na ovoj temi.