Master_Chief
Veoma poznat
- Poruka
- 11.747
@ Master
Cije menjace koristi Mercedes? ZF?
Nisam razumeo, kako čije? Misliš jel neko proizvodi menjače za mercedesa?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
@ Master
Cije menjace koristi Mercedes? ZF?
Nisam razumeo, kako čije? Misliš jel neko proizvodi menjače za mercedesa?
mislim da je automatika za debele amere
Automatske menjace su koliko znam sami pravili, a bila je pre izvesnog vremena neka fora da ZF njima i BMWu pocne da isporucuje identicne osmostepene automatske menjace. I mislim da im sestostepene manuelne menjace iz C klase sada pravi ZF.
mislim da je automatika za debele amere
hahah ako ti je jaca strana sposobnost da menjas kvacilom i rukom brzine skoci s mosta![]()
Nismo se bash najbolje razumeli, ali stvar je u tome, da nije isti osecaj, i kraj prichice![]()
naravno da nije..manuelni je za neizivljene lozane a automatski za ozbiljnu vec izivljenu gospodu![]()
Iskreno, taj samDok sam mlad, bice tako
![]()
ok slazem se ali nemoj se pljujemo kad smo i mi prosli taj periodi ja sam se do juce lozio na bmw sad na merdzu
Uvek za manuelni! Automatik, ipak nije to to... Nije isti onaj osecaj, i nikad nece biti... Vozio sam komshijinog mercedesa, s automatskom transmisijom (pazi, komshija mu dao da vozi mercedesaali sam mnogo do jaja s njim), i jeste lakshe, ali nije sportski
Slazem se da je automatik za glupe i nesposobne amere... Ma koliko nekog bolela noga od kvachila
![]()
Ako si vozio Mercedes sa automatikom, pa jos ako je bio neki adekvatan model (tipa E270CDI), onda si morao da shvatis da je manuelni menjac u takvom automobilu potpuno besmislen.
A da nije isti osecaj - pa naravno da nije, kako bi i mogao da bude?
Koliko si kilometara i u kojim automobilima vozio manuelni, odnosno automatik? U kom slucaju si konkretno osetio tu nemoc automatika da pruzi sporstku voznju?
I kakve veze ima Beogradski Sindikat sa temom?
Śedi ti u nekog Audija pa onako kreni u D, pa ga samo spušti dolje u S i daj gas... pa ćeš da vidiš kako nije sportski![]()
Stajke ja mislim da ti nisi preko 20 godina i da automatik nisi ni vozio ,možda neku staru raklju ali noviji modeli su bez zamerke i ne zaostaju ni malo iza šaltunga.
Prochitaj gore, napisao sam shta sam vozio, i kolikoNe znam koji mu je ono tachno model, ali je dobar.
I opet kazem da me niste razumeli, jer ja volim da ruchno menjam brzine, na stari, dobri nachin, ne razumem se u tu vashu filozofiju oko automatika, tj, shta ti smatrash rechenicom "ne zaostaju ni malo iza šaltunga", nisam na to mislio
![]()