Dovla
Elita
- Poruka
- 16.636
Postade moderator i strucnjak za seksualne probleme.
То ми је примарно, а аутомобилизмом се бавим из хобија

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Postade moderator i strucnjak za seksualne probleme.
Ћути не стај ми на муку... кад само погледам километражу није ми добро911s [SK];12274035:Pa oseća se snaga auta i uz automatik, ali ne uz automatike na sirotinjskim vozilima, inače stvarno nemam želju da do kraja života u gradu šaltam kao majmun.
Pa dobro Dovla, jel se ti to svaki dan po dva sata seksaš?![]()
Naravno da je lagodnije voziti kroz gužvu i ne zaiebavati se non stop sa kvačilom i ručicom menjača... Ali i dalje mislim da kroz gradsku vožnju automatski menjač brže nastrada nego manuelni... A popravka automatskog menjača je - kao što svi znamo - skupa...
911s [SK];12314518:Remont automatika za iole normalnija vozila je 1000-2000 evra, 10 soma traže vozila koja nova koštaju preko 50.
u americi su popularni jer su ameri gotovani
meni je puno draže da sam prebacujem iz brzine u brzinu onda baš kada ja to hoću a ne kad se njemu mili.
premda kada se vozam po gradu zaželim da imam automatik.
inače čuo sam od jednog lika koji je profesor i predaje na temi goriva i maziva da novi automatski mjenjači troše manje goriva!
meni se to činilo kao nebuloza ali čovjek je to onda bio i objasnio pa sam mu povjerovao tada.
jel ima neko neke podatke za isto vozilo(isti broj KS) sa automatikom i ručnim mjenjačem pa da uporedimo?
Kod BMW-a znaci isto....
Po ovome ispade da najbolje automatik menjace ima General Motors jer samo kod njega automatici trose manje nego manuelni ?
[/B]
Sigurno se ne procenjuje kvalitet automatskog menjaca po potrosnji goriva!
sta bre?
evo gledam na sajtovima za prodaju delova u USA nema menjaca preko 500 dolara automatika.
911s [SK];12328635:Imam jednog dobrog drugara koji se bavi automatskim menjačima za američke automobile i ta cifra nema veze sa mozgom. Ne znam za koja si to vozila gledao, možda za ona koja su stara 10 godina i cela vrede tri kesice kikirikija u USA?
pa izmedju ostalog i po tome.
kolko ja znam potrosnja goriva je za vecinu ljudi najbitnija stavka?
Gleda se najviše po tome kako se takav menjač ponaša u vožnji, glavna stvar je da se ponaša kao manuelac ali bez ručnog šaltanja.Nisi u pravu nikako, ne gleda se kvalitet automatskog menjaca po potrosnji goriva!
Hm.......Najjaci je onaj na volanuAudi r8